search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:42
MENU CLOSE

Βραζιλία: Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Μουντιάλ 2023 Γυναικών

09.06.2020 06:03
Βραζιλία: Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Μουντιάλ 2023 Γυναικών  - Media

 

Η Βραζιλία απέσυρε την υποψηφιότητά της να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2023. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας (CBF) τόνισε πως η κυβέρνηση δεν θεώρησε σοφό να προσφέρει οικονομικές εγγυήσεις εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Λόγω της δημοσιονομικής και οικονομικής λιτότητας που προκαλείται από την πανδημία COVID-19, η κυβέρνηση θεώρησε ότι δεν συνιστάται να υπογράψουν τώρα τις εγγυήσεις που ζήτησε η FIFA», δήλωσαν άνθρωποι της CBF.

Οπως αναφέρει το iefimerida η Βραζιλία φιλοξένησε μια σειρά διεθνών αθλητικών αγώνων τα τελευταία χρόνια – όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014, οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2016 και το Copa America το 2019.

Όπως τονίστηκε η Βραζιλία, όπως κι άλλα κράτη της της Νότιας Αμερικής θα «υποστηρίξει την Κολομβία στη μάχη για τη διοργάνωση» του τουρνουά.

Η απόσυρση της Βραζιλίας σημαίνει ότι Κολομβία, Ιαπωνία και μια κοινή συνυποψηφιότητα από Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι για τη διοργάνωση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38