search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:07
MENU CLOSE

Ηθοποιός του Twilight αποκαλύπτει: Ήταν σαν να επιβιώνεις από κατάσταση ομηρίας (Video)

10.06.2020 13:51
Ηθοποιός του Twilight αποκαλύπτει: Ήταν σαν να επιβιώνεις από κατάσταση ομηρίας (Video) - Media

 

Η Άννα Κέντρικ μιλάει για την εμπειρία της για την ταινία του 2008 «Twilight», συγκρίνοντας τα γυρίσματα με την «επιβίωση από μια κατάσταση ομηρίας».

Η 34χρονη ηθοποιός συζητούσε πολλές ταινίες καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας της σε μια ευρεία συνέντευξη βίντεο με το Vanity Fair όταν μίλησε για το Twilight, που ήταν μόνο η τρίτη ταινία της τοτέ.

Ενώ η ερμηνεία της ως Τζέσικα Στάνλεϊ βοήθησε την καριέρα της να εκτοξευτεί σε νέα ύψη, παραδέχτηκε ότι τα γυρίσματα της ταινίας στο Πόρτλαντ, το Όρεγκον ήταν «κρύα και άθλια».

Η ηθοποιός είπε ότι κλήθηκε για ακρόαση για την ταινία από τη σκηνοθέτη Catherine Hardwicke, η οποία την είχε δει σε μια ταινία στο Sundance που ονομάζεται Rocket Science.

«Πραγματικά πίστευα ότι ήταν μια τόσο ακανόνιστη οντισιόν», είπε. «Σκέφτηκα απλώς ότι θα έκανα όσο καλύτερα μπορώ, ώστε η σκηνοθέτης να με σκεφτεί για άλλα πράγματα», πρόσθεσε.

Επίσης, είπε ότι συνάντησε τη φίλη της Mae Whitman κατά την ακρόαση και οι δύο αναρωτήθηκαν τι έκαναν εκεί για να παίξουν αυτόν τον χαρακτήρα «κακού κοριτσιού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50