search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:29
MENU CLOSE

Προκλητικοί ακροδεξιοί οπαδοί του Τραμπ χλευάζουν τον δολοφονημένο Φλόιντ – Αναπαριστούν τη δολοφονία του και πατάνε ο ένας τον λαιμό του άλλου (Video)

10.06.2020 15:21
Προκλητικοί ακροδεξιοί οπαδοί του Τραμπ χλευάζουν τον δολοφονημένο Φλόιντ – Αναπαριστούν τη δολοφονία του και πατάνε ο ένας τον λαιμό του άλλου (Video) - Media

 

Η αγωνία του Τζορτζ Φλόιντ με το πόδι του αστυνομικού να τον πατάει στον σβέρκο και εκείνος να λέει ότι δεν μπορεί να αναπνεύσε3ι θα στοιχειώνει για πάντα το αμερικάνικο σύστημα καταστολής. 
Όμως αν και αυτό ενοχλεί και εξοργίζει κάθε νοήμονα άνθρωπο, τους ακροδεξιούς οπαδούς του Τραμπ, τους ανθρώπους που πιστεύουν «αμάσητα» τα fake news του προέδρου τους, που δεν μπορούν να επεξεργαστούν με τον εγκέφαλο τους μια πληροφορία, τους ανθρώπους αυτούς η δολοφονία ενός ανθρώπου τους αφήνει ασυγκίνητους. 
Για παράδειγμα αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια μιας ειρηνικής διαμαρτυρίας ενάντια στον ρατσισμό που έγινε στο Νιου Τζέρσι. Καθώς περνούσε η πορεία από ένα σπίτι γεμάτο με αμερικάνικες σημαίες και πανό του Ντόναλντ Τραμπ, οι προκλητικοί ακροδεξιοί οπαδοί του χλεύαζαν τους συμμετέχοντες στην πορεία και για να γίνουν ακόμη περισσότερο προκλητικοί, αναπαρέστησαν με ειρωνεία τη δολοφονία του Φλόιντ. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:28