search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:41
MENU CLOSE

Κάμερα ασφαλείας δίνει απαντήσεις για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας – Δύο άτομα αναζητούν οι Αρχές

14.06.2020 17:04
Έδινε ρέστα σε πλαστά ευρώ στους πελάτες του στη λαϊκή - Media

 

Το κουβάρι της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα προσπαθεί να ξετυλίξει η αστυνομία και όπως όλα δείχνουν, οι απαντήσεις που έψαχνε δόθηκαν από μια κάμερα ασφαλείας.

Το βίντεο – ντοκουμέντο που προκύπτει από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος, βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και σε αυτό έχει καταγραφεί το μικρό κορίτσι να περπατά στο πεζοδρόμιο με μια άγνωστη γυναίκα, η οποία θεωρείται ότι σχετίζεται με την υπόθεση, καθώς υπενθυμίζεται ότι συμμαθητής της Μαρκέλλας είχε αναφερθεί σε μια κοκκινομάλλα γυναίκα.

Ωστόσο, εκτός από τη γυναίκα, οι αρχές αναζητούν και έναν ηλικιωμένο άνδρα. Και τα δύο άτομα είναι αγνώστων στοιχείων, όμως σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» του ΣΚΑΪ, η αστυνομία είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του σημείου που κρατιόταν η μικρή Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της.

Τι λέει ο βιολογικός πατέρας

Για πρώτη φορά μίλησε και ο βιολογικός πατέρας της μικρής. Είπε πως από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει σε επαφή με το παιδί του, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν. «Θέλω να με ζητήσει η Μαρκέλλα και να πάω να την δω με εισαγγελέα. Ενδιαφέρομαι για το παιδί αν και έχω παντρευτεί ξανά και δεν μένω μαζί τους. Για την υπόθεση έμαθα από τον αδερφό της Μαρκέλλας, που μου είπε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε».

Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που είδε μετά το τέλος της περιπέτειάς της, ήταν η μητέρα της. Σε δηλώσεις της, είπε πως η οικογένεια δεν είχε προηγούμενα με κανέναν και δεν γνωρίζει ποιος ή ποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στο παιδί της. «Η Μαρκέλλα είναι καλά. Δεν μου είπε τίποτα, απλά μόλις με είδε με πήρε μια αγκαλιά»

«Το παιδί μου είναι κουρασμένο και εξαντλημένο. Δεν υπήρχαν όμως τραύματα στο σώμα της, ούτε σημάδια από χειροπέδες».  Τόσο η μητέρα που την είδε για λίγο, όσο και ο πατριός της 10χρονης, που ακόμα δεν την έχει δει από κοντά, κατέθεταν στην αστυνομία μέχρι αργά το βράδυ.

Συγκλονίζουν τα λόγια του αδελφού της

Μιλώντας στο MEGA, ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας, Χρήστος Βεράμης, σημείωσε πως ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και οι γονείς τους την έχουν δει ακόμη. «Υπάρχει το πρωτόκολλο. Περνάει παιδοψυχολόγους, πρέπει να πάει στο νοσοκομείο.    Κάθε πληροφορία θα είναι χρήσιμη. Δεν ξέρουμε αν έχει χτυπήσει, σίγουρα φέρει τραύματα στα χέρια της». Ο αδερφός της 10χρονης σημείωσε πως η μητέρα τους δίνει καταθέσεις, χωρίς να έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να δει το παιδί της, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να βρει τρόπο να συναντήσει την αδερφή του. «Με τους γονείς δεν είχα επαφές σήμερα. Γενικότερα δεν μας αφήνουν και πολύ να έχουμε επαφές, ούτε με τη μικρή, ούτε με τους γονείς».

Ο κ. Βεράμης τόνισε ότι όλα τα μέλη της οικογένειας θεωρούνται ύποπτα από τις Αρχές, αυτός είναι και ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο τους έχει απαγορευτεί κάθε επικοινωνία με την 10χρονη. «Ακόμα και εγώ αυτήν την στιγμή θεωρούμαι ύποπτος. Και ο καθένας από τον κύκλο της θεωρείται ύποπτος. Δίνουμε καταθέσεις συνεχόμενα, δεν έχει βγει κάποια άκρη».

Για τη γυναίκα φερόμενη ως δράστη και την περιγραφή της που έχει δοθεί, ο αδερφός της 10χρονης σημείωσε πως κανείς από την οικογένεια δεν έχει δει τέτοια γυναίκα, ενώ τόνισε πως η οικογένεια δεν έχει καμία ένδειξη που να την οδηγεί σε κάποια απάντηση για το περιστατικό ή για το άτομο που απήγαγε τη μικρή. «Τα μέλη της οικογένειας και οι γονείς δεν έχουν δει αυτή τη γυναίκα. Προς το παρόν είμαστε στο κενό».

Αναφερόμενος στην κατάσταση που βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα, ο αδερφός της είπε ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση: «το παιδί ήταν πάρα πολύ βρόμικο, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να το είχαν κρυμμένο σε κάποιον στάβλο ή κάπου με πολλή βρομιά. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι πρέπει να την απείλησαν και να της είπαν να μην πει τίποτα στην αστυνομία. Το παιδί ήταν σε κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει».

Πηγή: newspost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:41