search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:16
MENU CLOSE

Γκουίνεθ Πάλτροου: Οδοντοτεχνίτρια με βοήθησε να ξεπεράσω το τραύμα του διαζυγίου μου

15.06.2020 12:45
Γκουίνεθ Πάλτροου: Οδοντοτεχνίτρια με βοήθησε να ξεπεράσω το τραύμα του διαζυγίου μου - Media

 

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε ότι μία οδοντοτεχνίτης την βοήθησε να αντιμετωπίσει το «συναισθηματικό τραύμα» του γάμου της με τον Chris Martin κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους.

Η 47χρονη ηθοποιός «συνειδητά αποσυνδέθηκε» από τον τραγουδιστή των Coldplay, με τον οποίο απέκτησε τη 16χρονη κόρη της Apple, και τον 14χρονο γιο της Moses.

Αποκάλυψε ότι έλαβε συμβουλές από την οδοντοτεχνίτρια Sherry Sami για το πώς αυτή και τα παιδιά της θα μπορούσαν να «θεραπευθούν» από το διαζύγιο.

Συγκεκριμένα, η Gwyneth είπε: «Αυτό νομίζω ότι εννοούν στη Βίβλο όταν μιλούν για τις αμαρτίες του πατέρα. Ξέρεις ότι είναι πραγματικά σαν τις αδυναμίες μας που μεταδίδουμε από γενιά σε γενιά χωρίς να καταλαβαίνουμε ότι χωρίς αλλαγή στη συνείδηση ​​και χωρίς να φέρουμε επίγνωση και να θεραπεύουμε τα πράγματα μας».

«Σαν να το περνάμε ασυνείδητα τα παιδιά μας», συμπλήρωσε.

Η Gwyneth αποκάλυψε ότι η οδοντίατρος άρχισε να την ρωτάει για το «συναισθηματικό της τραύμα» για να αποκτήσει κατανόηση και να είναι σε θέση να θεραπεύσει τα δύο της παιδιά και να προσφέρει θεραπεία.

 «Θυμάμαι την πρώτη φορά που ήρθα να σε δω και έφερα την Apple και τον Moses, θεέ μου ήταν πολύ καιρό πριν», πρόσθεσε.

«Θυμάμαι ότι σου μίλησα στο γραφείο σου και καθόμουν μαζί σου και μου έκανες όλες αυτές τις ερωτήσεις, για παράδειγμα, το συναισθηματικό μου τραύμα και τον γάμο μου που περνούσε μια πολύ δύσκολη στιγμή και τότε όλοι ξέρουμε πώς τελείωσε.

«Σκέφτηκα,”Γιατί αυτή η καταπληκτική υπέροχη οδοντoτεχνίτρια με ρωτά για το παιδικό μου τραύμα και τι συμβαίνει στο γάμο μου;”», είπε.

Εν τω μεταξύ, η Gwyneth είπε πρόσφατα ότι τα παιδιά της μπορούσαν να αισθανθούν τη συναισθηματική της αγωνία κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της, παρά τις προσπάθειές της να κρύψει τη λύπη της.

Εξήγησε: «Όλα τα παιδιά έχουν πρόσβαση στο Wi-Fi της μητέρας, ακόμα κι αν ενεργείς σαν να είναι όλα εντάξει. Μπορεί να έχετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, [αλλά] γνωρίζουν τα πάντα. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι το ανεπεξέργαστο συναίσθημά μου θα μπορούσε να δοθεί στα παιδιά μου, αλλά όσο πιο κοντά είμαι στον εαυτό μου, τόσο περισσότερο δίνεις στα παιδιά χώρο για να έχουν τα δικά τους συναισθήματα, επειδή δεν ανησυχούν για το “Πώς νιώθω;” Τους επιτρέπει να αναπτυχθούν σε ένα συναισθηματικά διαλυμένο χώρο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:16