search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:56
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: «Κοριό» στο αυτοκίνητο της Ιωάννας είχε βάλει η 35χρονη – Καρτέρι στο σπίτι της από το 2019!

16.06.2020 10:01
vitrioli-35xroni2

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.Η παρουσία της στο ανακριτικό γραφείο διήρκεσε ελάχιστα λεπτά, καθώς  αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα και έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής. 

Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου  δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η εντολέας του λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον, υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε ο συνήγορος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Η 35χρονη κατηγορούμενη είχε καλυμμένο το πρόσωπό της με ένα μαύρο μαντήλι προκειμένου να μην διακρίνονται τα χαρακτηριστικά της, ήταν σιωπηλή και αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της η φερόμενη ως δράστις αρνείται να αποδεχτεί τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία. Ο ίδιος επιμένει στην ψυχιατρική εξέταση, ωστόσο το κατηγορητήριο κάνει λόγο για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και μάλιστα οι αρχές θεωρούν ότι σχεδίαζε από καιρό την επίθεση.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ιωάννας στο κινητό της 

Σύμφωνα με πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές, σε ιδιόχειρο σημείωμά της το οποίο βρέθηκε στο σπίτι της με ημερομηνία 1 Μαρτίου 2019, η 35χρονη φέρεται να αποτυπώνει τις σκέψεις της για τον σύντροφό της και να αναφέρεται επίσης σε μια μελαχρινή γυναίκα με την οποία εργαζόταν στην ίδια εταιρεία, ως εμπόδιο στη σχέση της. Οι αρχές δεν ξέρουν έαν σχεδίαζε και άλλη επίθεση.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια, αναφέρουν οι πληροφορίες, ερευνώνται ο υπολογιστής της και η  συσκευή του κινητού της.

Το ενδιαφέρον εύρημα είναι ότι στο κινητό της εντοπίστηκε φωτογραφία από την είσοδο της πολυκατοικίας της 34χρονης Ιωάννας από τον Ιούνιο του 2019, που ενδεχομένως σημαίνει ότι η κοπέλα ήταν στο στόχαστρό της για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Πομπός στο αυτοκίνητο της Ιωάννας!

Ωστόσο αυτό που ξεπερνά κάθε φαντασία στον τρόπο που οργάνωνε τη δράση της και τις ενέργειές της η 35χρονη κατηγορούμενη είναι ότι είχε βάλει κοριό (συσκευή GPS) στο αυτοκίνητο της Ιωάννας, καθώς βρέθηκε στο κινητό της εφαρμογή δορυφορικού συστήματος εντοπισμού αυτοκινήτων.

Με αυτό τον τρόπο είχε τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις κινήσεις του θύματός της επί 24ωρης βάσης. Έτσι εντόπισε όπως όλα δείχνουν, τόσο το σπίτι της όσο και τον τόπο εργασίας της. 

Αποκαλυπτικό είναι και το τηλεφώνημα της 35χρονης σε επιχείρηση ραδιοταξί  μία ημέρα πριν την επίθεση.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24