search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:44
MENU CLOSE

Ανατροπή στην υπόθεση απαγωγής της Μαρκέλλας – Τι υποστηρίζει η ιατροδικαστής

16.06.2020 15:10
Ανατροπή στην υπόθεση απαγωγής της Μαρκέλλας – Τι υποστηρίζει η ιατροδικαστής - Media

 

Προς τα τέλη της εβδομάδας αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 10χρονης Μαρκέλλας, τα οποία θα ρίξουν «φως» στην μυστήρια υπόθεση εξαφάνισής της. Μέχρι τότε, η ιατροδικαστής παραμένει επιφυλακτική.

Από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ανιχνεύθηκαν δύο ουσίες που ανήκουν στην κατηγορία των ναρκωτικών στον οργανισμό της 10χρονης, όπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η ιατροδικαστής κλείνει προς το ενδεχόμενο ότι μάλλον πρόκειται για ηρεμιστικό, αλλά δεν ξέρει τι, όπως και την ποσότητα που χορηγήθηκε στο κορίτσι.

Ωστόσο, εκτιμά ότι το γεγονός ότι βρισκόταν υπό φανερή επήρεια την ώρα που εντοπίστηκε η 10χρονη, υποδεικνύει ότι της είχε χορηγηθεί το τελευταίο 24ωρο. Μάλιστα, σημειώνει ότι καμία ψυχότροπη ουσία δε διαρκεί για περισσότερες από 24 ώρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01