search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:44
MENU CLOSE

Τηλεόραση: «Μια καινούργια αρχή» – Νέα δραματική σειρά στην ΕΡΤ2

23.06.2020 06:00
Τηλεόραση: «Μια καινούργια αρχή» – Νέα δραματική σειρά στην ΕΡΤ2 - Media

 

Τη νέα δραματική σειρά «Μια καινούργια αρχή» (A Place to Call Home), παραγωγής Αυστραλίας 2013 – 2017, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2 τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, και θα μεταδίδεται κάθε απόγευμα στις 18:15 από Δευτέρα έως Παρασκευή, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.

Δημιουργός: Μπέβαν Λι.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Ντίσελντορπ, Μπρετ Κλίμο, Άμπι Ερλ, Κρεγκ Χολ, Αριανγουίν Παρκς Λόκγουντ, Νόνι Χαζλίχιρστ, Ντέιβιντ Μπέρι.

Μια συναρπαστική ιστορία για την αγάπη και την απώλεια μέσα στο ρεύμα των κοινωνικών αλλαγών της δεκαετίας του ’50.

1953. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και έχοντας ζήσει 20 χρόνια στην Ευρώπη, η Σάρα Άνταμς επιστρέφει στην Αυστραλία για για να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής εργάζεται ως νοσοκόμα στο υπερωκεάνειο όπου γνωρίζει την ισχυρή και εύρωστη οικονομικά οικογένεια Μπλάι και ανακαλύπτει ένα σκανδαλώδες μυστικό της οικογένειας.

Φτάνοντας στο Σίδνεϊ, η Σάρα συναντά την αποξενωμένη μητέρα της που εμμένει στην απόφασή της να μη συγχωρεί την κόρη της για το «αμάρτημά» της να ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό.

Χωρίς καμιά επαγγελματική προοπτική, η Σάρα δέχεται την πρόταση του Τζορτζ Μπλάι να εργαστεί στην κλινική του Ίνβερνες, προς μεγάλη απογοήτευση της αυταρχικής μητέρας του Ελίζαμπεθ.

Μια σειρά γύρω από τα οικογενειακά μυστικά, τον έρωτα, τη μοναξιά, τον πόλεμο, την απώλεια μετά τη φρίκη του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου που κυριαρχεί ακόμα στη μνήμη του κόσμου. Αλλά και ένας στοχασμός για το ρόλο της μοίρας και των συμπτώσεων στη ζωή.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, στις 18:15

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03