search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:59
MENU CLOSE

Στην Εισαγγελία το ηχητικό Μιωνή και η κατάθεση του Νίκου Παππά

23.06.2020 13:54
Κρήτη: Δικάζεται 45χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με ψαλίδι τον φίλο της - Media

 

Με διαδικασίες «εξπρές» έφτασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο πλήρης φάκελος των στοιχείων σχετικά με τις καταγγελίες του Σάμπυ Μιωνή καθώς και το ηλεκτρονικό αρχείο της συνομιλίας του με τον πρώην υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ αφού κόπτεται τόσο πολύ ας συμπεριλάβει τον Παππά στο κατηγορητήριο

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), η ηχογραφημένη συνομιλία του επιχειρηματία όπως επίσης και τα υπόλοιπα στοιχεία που εμπεριέχονται στον φάκελο, θα μελετηθούν από τον εισαγγελέα που ενδεχομένως ακόμα και μέχρι αύριο, θα αποφασίσει τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί.

Δηλαδή, θα αξιολογηθεί το κατά πόσο το εν λόγω υλικό συνιστά αντικείμενο ποινικής έρευνας.

Μάλιστα, η διαβίβαση του υλικού πραγματοποιήθηκε από την ειδική επιτροπή της Βουλής, σύμφωνα με το άρθρο 38 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, βάσει του οποίου «οι ανακριτικοί υπάλληλοι οφείλουν να ανακοινώσουν χωρίς χρονοτριβή στον αρμόδιο εισαγγελέα ο,τιδήποτε πληροφορούνται με κάθε τρόπο για αξιόποινη πράξη που διώκεται αυτεπαγγέλτως. Η ανακοίνωση γίνεται γραπτώς και πρέπει να περιέχει όλα τα στοιχεία που υπάρχουν και αφορούν την αξιόποινη πράξη, τους δράστες και τις αποδείξεις».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:59