search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:54
MENU CLOSE

«Λύγισε» ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την απώλεια των γονιών του – «Τα παιδιά μου δεν γνώρισαν παππούδες»

25.06.2020 06:13
Αποκάλυψη Γκουντάρα για Μενεγάκη: «Το φυλάω είκοσι χρόνια...» (Video) - Media

 

Στο πλατό του “The 2night Show” βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα. Η Ναταλί δήλωσε πως η μοναδική οικογένεια που έχει είναι ο Γρηγόρης και τα παιδιά τους, ενώ ο Γρηγόρης δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του, μιλώντας για την απώλεια των γονιών του.

«Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Δεν έχω κανέναν, ούτε γονείς, ούτε αδέρφια, ούτε ξαδέρφια. Μόνο τον Γρηγόρη! Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Όλοι έχουμε ανάγκη να ξέρουμε ότι προερχόμαστε από κάπου και ανήκουμε και κάπου. Τα παιδιά μας είναι η συνέχειά μας, τα παιδιά έχουν εμάς. Κι εγώ κάποιες φορές θα ήθελα να ξέρω ότι ανήκω κάπου. Κι ευτυχώς αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Γρηγόρης», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Με συγκινεί η Ναταλί. Τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε αυτό. Οι δικοί μου γονείς δεν γνώρισαν τα παιδιά μου», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανώς συγκινημένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01