search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:49
MENU CLOSE

Διαμαντίδης: «Η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν τιμητική και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά»

26.06.2020 15:33
Διαμαντίδης: «Η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν τιμητική και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά» - Media

 

Έπειτα από τρία χρόνια, ο Δημήτρης Διαμαντίδης άφησε την Εurohoops Academy, όπου ήταν διευθυντής, προκειμένου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει διοικητικό πόστο.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, ο «3D» ευχαρίστησε όλους όσοι του έδωσαν την ευκαιρία να εργαστεί στην Ακαδημία και στη συνέχεια ανέφερε πως ήταν πολύ τιμητική η πρόταση των «πράσινων» και έτσι δεν μπορούσε να την αρνηθεί.

Το μήνυμα του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Εurohoops Academy:

«Μετά από τρία χρόνια ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από τη θέση του Διευθυντή Ακαδημιών στην Εurohoops Academy και την Εurohoops Academy Λεοντείου. Ευχαριστώ τον Θοδωρή Παπαλουκά και όλους τους συνεργάτες μας για τις στιγμές που ζήσαμε όλο αυτό το διάστημα. Τους έχω στην καρδιά μου. Η πρόταση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας εποχής ήταν πολύ τιμητική και δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45