search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:08
MENU CLOSE

«Κλουβί με τις Τρελές»: Ο παραγωγός «καρφώνει» Καληώρα- Δεν ήθελε τον Γαβαλά πρώτο όνομα (video)

03.07.2020 13:44
«Κλουβί με τις Τρελές»: Ο παραγωγός «καρφώνει» Καληώρα- Δεν ήθελε τον Γαβαλά πρώτο όνομα (video) - Media

 

Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις από το μιούζικαλ «Το Κλουβί με τις Τρελές». Ο Θάνος Καληώρας βρέθηκε… επεισοδιακά εκτός παράστασης και ο παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου ισχυρίζεται πως δεν δεχόταν η «καλλιτεχνική του ματαιοδοξία να είναι το πρώτο όνομα ο Λάκης Γαβαλάς».

Από το Κλουβί με τις Τρελές αποχώρησε ο Θάνος Καληώρας και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παραγωγός της παράστασης, Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Happy Day «ήταν τόσο αιφνίδιο για εμένα εχθές αυτό να παρακαλέσω τον Θάνο να ηρεμήσει, να συζητήσουμε. Πρώτη φορά βλέπω έναν άνθρωπο τόσο εκτός ελέγχου να έχει συσσωρευμένα μέσα του πράγματα, πιθανολογώ από το παρελθόν, που τώρα τον έκαναν να εκραγεί και να το βγάλει όλο αυτό. Ένας άνθρωπος που έρχεται μπροστά σου και φωνάζει… Όλο αυτό δείχνει έναν άνθρωπο εκτός ελέγχου».

«Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Θάνου, μου είχαν πει κάποιοι άνθρωποι του χώρου ότι έχει πάντα ένα θέμα που μπορεί να τον ενοχλεί και εδώ σε εμάς τον ενοχλούσαν πολλά πράγματα. Δεν ήθελε και το σύνολο πια να συνεργαστεί μαζί του. Όταν ήρθε να υπογράψει μου έβαλε πρόσθετους όρους, να είναι μόνος στη μαρκίζα και το έκανα, να αυξήσουμε τα χρήματά του και το δέχτηκα. Πέρα από την αντικατάσταση πάνε στράφι τρεις εβδομάδες στράφι. Ήμουν περήφανος που είχα τον Θάνο Καληώρα στην παράσταση» συμπλήρωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Δεν δέχεται η καλλιτεχνική του ματαιοδοξία, δεν ξέρω πως να το εκφράσω ακριβώς, ότι θα είναι το πρώτο όνομα ο Λάκης Γαβαλάς. Έφτασε στο σημείο μέχρι ηθοποιό που είχα στη δουλειά να τον απομακρύνω από την παράσταση γιατί δεν περνούσαν καλά μαζί σε κοινές σκηνές. Ένας καλός ηθοποιός. Έκανα bullying και ζητώ δημόσια συγγνώμη που τον σταμάτησα από τη δουλειά. Επιφυλάσσομαι παντός νομικού δικαιώματος», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ξαφνικά επειδή τα κανάλια δεν τον προβάλανε πολύ θύμωσε και είπε φεύγω από την παράσταση αφήνοντας 20 άτομα χωρίς δουλειά. Δεν αποδέχτηκε ότι τα κανάλια προβάλανε τον Γαβαλά. Το είπε πως δεν είναι δυνατόν να δίνει συνέντευξη και να τον κόβουν για να παίζει ο Γαβαλάς. Το ήξερες ότι το αστέρι είναι ο Γαβαλάς» δήλωσε ο σκηνοθέτης της παράστασης, Βασίλης Πλατάκης

Αρχικά αποχώρησε η Βίκυ Κάβουρα, μετά ακολούθησαν Ίαν Στρατής και Άρης Μακρής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33