search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:24
MENU CLOSE

Theron κατά Seagal: «Δεν είναι πολύ καλός με τις γυναίκες οπότε, άντε γ@$##%$##$!»

04.07.2020 09:37
Theron κατά Seagal: «Δεν είναι πολύ καλός με τις γυναίκες οπότε, άντε γ@$##%$##$!» - Media

 

Εναντίον του Steven Seagal καταφέρθηκε η Charlize Theron σε συνέντευξή της στον Howard Stern. 

Η ηθοποιός, που ουδέποτε έχει μιλήσει για άλλον ηθοποιό κατά αυτόν τον τρόπο, αναφέρθηκε στον Steven Seagal με αφορμή ερώτηση του δημοσιογράφου για τον τρόπο που χρησιμοποιεί η 44χρονη ηθοποιός για να προετοιμαστεί για τη συμμετοχή της ταινίες δράσεις. 

«Τη νύχτα βλέπω στο διαδίκτυο ανθρώπους να παλεύουν και πάντα πέφτεις πάνω στο παράξενο βίντεο του Seagal να “αγωνίζεται” στην Ιαπωνία, αλλά δεν το κάνει όντως. Είναι απλώς απίστευτα υπέρβαρος και σπρώχνει κόσμο. Είναι υπέρβαρος και μετά βίας μπορεί να παλέψει… ψάξ’το είναι γελοίο. Τους σπρώχνει στο πρόσωπο. Είναι εντελώς στημένο. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω άσχημα για εκείνον γιατί δεν είναι πολύ καλός με τις γυναίκες, οπότε άντε γ@$##%$##$!», απάντησε με οργή.

Ο 68χρονος Seagal έχει αντιμετωπίσει επανειλημμένα στο παρελθόν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση από διάσημες γυναίκες. Σε αυτές συγκαταλέγεται και η σύντροφος της Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, με την οποία είχε συνεργαστεί η Theron στην επιτυχημένη σειρά Arrested Development.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20