search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:04
MENU CLOSE

Νέα στοιχεία την υπόθεση Επστάιν: Ποια είναι η «ασφάλεια» της πρώην φιλενάδας του

07.07.2020 15:18
Γκισλέιν Μάξγουελ: Στο φως η 418 σελίδων κατάθεση για τη σεξουαλική ζωή της προφυλακισμένης συνεργάτιδας του Έπσταιν - Media

 

Την εκτίμηση ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ, η πρώην φίλη του παιδόφιλου επιχειρηματία Τζέφρι Επστάιν, η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα από το FBI και κατηγορείται ότι ήταν εκείνη που «προμήθευε» τον Επστάιν με ανήλικα κορίτσια, έχει στα χέρια της στοιχεία που μπορούν να «κάψουν» πολύ κόσμο έκανε στην Mirror πρώην φίλος της.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος περιέγραψε την Μάξγουελ ως «παμπόνηρη», τόνισε ότι αποκλείεται η κόρη του Ρόμπερτ Μάξγουελ να βρισκόταν για τόσα χρόνια δίπλα στον Επστάιν χωρίς να έχει εξασφαλίσει κάποια μορφή ασφάλειας.

«Η μυστική κρυψώνα της Γκισλέιν με τις σεξουαλικές ταινίες του Επστάιν και άλλων μπορεί να είναι το “κλειδί” που θα την κρατήσει έξω από τη φυλακή, αν οι διωκτικές αρχές έλθουν σε συμφωνία μαζί της» είπε, προσθέτοντας ότι αν το υλικό αυτό δημοσιοποιηθεί, θα «κάψει» πολλούς «σημαντικούς» ανθρώπους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:04