13/08/2020 05:05:33

Στις φλόγες ασθενοφόρο μετά τον κόμβο του Βελεστίνου (photo+video)

Στις φλόγες ασθενοφόρο μετά τον κόμβο του Βελεστίνου (photo+video) - Media

 

Παρανάλωμα του πυρός έγινε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Λαμίας σήμερα το μεσημέρι, την ώρα επέστρεφε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στη βάση του, μεταφέροντας καρκινοπαθή για χημειοθεραπεία. Στο ασθενοφόρο ξέσπασε πυρκαγιά, μερικά χιλιόμετρα μετά τον κόμβο Βελεστίνου και ευτυχώς δεν κινδύνεψε άνθρωπος ενώ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ πρόλαβε να βγάλει το φορείο, τις φιάλες οξυγόνου και άλλο εξοπλισμό.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr η Πυροσβεστική Υπηρεσία Β’ ΒΙ.ΠΕ. ενημερώθηκε στη 1 το μεσημέρι για την πυρκαγιά που εκτιμάται ότι οφείλεται σε βραχυκύκλωμα και ξεκίνησε από τον χώρο του κινητήρα.

Στο σημείο της εθνικής οδού πήγαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα και επικεφαλής τον διοικητή της υπηρεσίας αντιπύραρχο Κώστα Τσίκα, που ρίχτηκαν στη «μάχη» με τις φλόγες και κατάφεραν να τη σβήσουν περίπου 30 λεπτά αργότερα.

Ευτυχώς το πλήρωμα του ασθενοφόρου αντιλήφθηκε άμεσα τη φωτιά, απομακρύνθηκε από το όχημα, όπως και ο ασθενής και η συνοδός σύζυγός του που βρισκόταν στο πίσω μέρος.

Αποτέλεσμα της φωτιάς ήταν να καταστραφεί ολοσχερώς το ασθενοφόρο, που ήταν σχετικά καινούργιο, γαλλικής κατασκευής και ανήκε στη δύναμη του ΕΚΑΒ Λαμίας.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς η Πυροσβεστική Υπηρεσία διενεργεί προανάκριση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.