search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:27
MENU CLOSE

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ για «αλαλούμ» στην κυβέρνηση: Απαγορεύουν μεν τα πανηγύρια αλλά ανοίγουν πτήσεις από χώρες με έξαρση κορονοϊού

13.07.2020 13:09
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ούτε ανασχηματισμό στην κυβέρνησή του μπορεί να κάνει - Media

 

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση της κυβέρνησης για «φρένο» στα πανηγύρια, λόγω κινδύνου εξάπλωσης της κορωνοϊού, κατηγορώντας την για «αλαλούμ».

Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «ενώ η κυβέρνηση ζητά με καθυστέρηση την απαγόρευση των πανηγυριών λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού, την ίδια ώρα ανοίγει τις πτήσεις από χώρες αντιμέτωπες με υψηλή διασπορά του ιού, χωρίς να πιέζει για τεστ πριν την έλευση στα ελληνικά αεροδρόμια.

Και όλα αυτά, μετά τις αλλεπάλληλες παλινωδίες στον τουρισμό. Χωρίς ενιαία επιδημιολογικά κριτήρια ελέγχων ανεξάρτητα από “πύλη εισόδου” και χώρα προέλευσης και με την κυβέρνηση να αποφασίζει χωρίς καμία εξήγηση την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε πολυκαταστήματα την ώρα που αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα.

Το πρωτοφανές αλαλούμ συνεχίζεται».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30