search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:10
MENU CLOSE

Περιστέρι: Καρέ – καρέ η δολοφονία Κούρδου σε καφετέρια (Video)

13.07.2020 17:43
Περιστέρι: Καρέ - καρέ η δολοφονία Κούρδου σε καφετέρια (Video) - Media

 

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία Κούρδου σε καφετέρια στο Περιστέρι που έγινε πριν από έναν χρόνο δημοσίευσε ρεπορτάζ του Open TV.

Η υπόθεση της δολοφονίας εξιχνιάστηκε πριν από λίγες μέρες και, όπως αποδείχθηκε, το θύμα ευθύνεται για τη δολοφονία ενός Αλβανού στο Χαϊδάρι. Ουσιαστικά, η δολοφονία του Κούρδου ήταν μία πράξη αντεκδίκησης.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο δράστης την ώρα που μπαίνει οπλισμένος στην καφετέρια και στη συνέχεια πυροβολεί εν ψυχρώ τον Κούρδο. Αμέσως μετά την πράξη του, αντί να εξαφανιστεί, παραμένει στο σημείο και αρχίζει να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου του.

Στη συνέχεια και ενώ το κοντάκι του όπλου έχει σπάσει και η γεμιστήρα έχει πέσει κάτω, σπεύδει να εξαφανιστεί. Όμως, όλες του οι κινήσεις καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας και σχεδόν έναν χρόνο μετά οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών έφτασαν στην ταυτότητά του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:07