01/03/2021 15:18:24

Έβγαλε τα «άπλυτα» στη φόρα η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ: Απάτησα τον Γουίλ Σμιθ με έναν νεότερο άνδρα

Έβγαλε τα «άπλυτα» στη φόρα η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ: Απάτησα τον Γουίλ Σμιθ με έναν νεότερο άνδρα - Media

 

Η Jada Pinkett Smith παραδέχτηκε δημοσίως ότι απάτησε τον Γουίλ Σμιθ με τον μουσικό August Alsina κατά τη διάρκεια μιας αποκαλυπτικής συνομιλίας με τον σύζυγό της στο Red Table Talk.

Και φαίνεται σαν το ζευγάρι να έβγαλε στη φόρα τα «άπλυτά» του δημοσίως.

Ο 51χρονος Will και η 48χρονη Jada είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, αφού μίλησαν δημόσια για τη σχέση της με έναν νεότερο άντρα και πιστεύουν ότι αυτή είναι τελικά η καλύτερη διαδρομή που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν για την οικογένειά τους.

Ο August Alsina

Μια πηγή δήλωσε στο Us Weekly την Τρίτη: «Είναι ένα πολύ ευάλωτο και ανοιχτό ζευγάρι, και ένιωθαν ότι αυτή ήταν η καλύτερη κίνηση για την οικογένειά τους».

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους στο σόου στο Facebook, οι δύο μίλησαν ειλικρινά για τον «εμπλοκή» της Jada με τον August, καθώς μάλιστα αντιμετώπισαν το «διάλειμμα» στον γάμο τους το 2015.

Το ζευγάρι πιστεύει ότι το να βγαίνει δημόσια και να λες τις λεπτομέρειες ενίσχυσε μόνο τη σχέση τους με εμπιστοσύνη εξηγώντας: «Είναι πραγματικά απογοητευτικό για όλη την οικογένεια ότι η προσωπική τους ζωή εκτοξεύεται ανοιχτά, αλλά είναι συνηθισμένη»

«Αλλά όταν κοιτάξεις τα γεγονότα, η κατάσταση του Will και της Jada είναι κάτι που θα μπορούσε να περάσει κάθε κανονικό ζευγάρι. Τα ζευγάρια περνούν από πράγματα, πραγματικά σκληρά πράγματα, αλλά όταν είναι αληθινή αγάπη, συμφιλιώνονται και βγαίνουν από αυτό πιο δυνατά», πρόσθεσε η πηγή.

Το ζευγάρι μοιράζεται τον 22χρονο γιο Jaden και την 19χρονη κόρη Willow καθώς ο Will έχει έναν 27χρονο γιο που ονομάζεται Trey από τον προηγούμενο γάμο του.

Ο δεσμός του Will και της Jada δεν σπάει εύκολα, όπως ανέφερε η πηγή: «Η Jada και ο Will ήταν πάντα ανοιχτοί για το γεγονός ότι έχουν μια πραγματική σχέση και είναι ενωμένοι στη ζωή και την αγάπη για πάντα. Δεν ήθελαν να αφήσουν αυτή τη δοκιμασία να προχωρήσει περισσότερο και αποφάσισαν να πάνε στο Red Table Talk για να το αντιμετωπίσουν μια για πάντα προτού γίνει πιο ακατάστατο και συρθούν σε μια μεγαλύτερη ιστορία με περισσότερα ψέματα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.