search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:17
MENU CLOSE

Άγριο ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για η σύλληψη του δολοφόνου – Μαχαίρωσε τη φίλη του και μετά την έβαλε στο ψυγείο

17.07.2020 14:36
Άγριο ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για η σύλληψη του δολοφόνου – Μαχαίρωσε τη φίλη του και μετά την έβαλε στο ψυγείο - Media

 

Η αστυνομία του Belo Horizonte στην Βραζιλία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβει έναν 26χρονο άνδρα ο οποίος σύμφωνα με τα όσα μαρτυρούν τα στοιχεία, μαχαίρωσε πολλές φορές την 30χρονη φίλη του και μόλις τη σκότωσε, άδειασε το ψυγείο και την έβαλε μέσα. 
Η 30χρονη Elisângela Vespermann είχε χωρίσει με τον άνδρα της και τον τελευταίο καιρό συζούσε με έναν 26χρονο άνδρα. Η σχέση της με τον πρώην σύζυγο της ήταν καλή και επικοινωνούσαν σχεδόν καθημερινά. 
Όταν πέρασε μια εβδομάδα που η Elisângela είχε να επικοινωνήσει μαζί του, ο πρώην σύζυγος της πήγε στην αστυνομία και ύστερα από λίγες ημέρες αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα της και αφού έψαξαν καλά το σπίτι τη βρήκαν νεκρή, μαχαιρωμένη μέσα στο ψυγείο. 
Γείτονες είπαν στους αστυνομικούς ότι το ζευγάρι μάλωνε συχνά ο άνδρας ήταν ζηλιάρης ενώ πρόσφατα τον είχαν ακούσει να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:17