search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:34
MENU CLOSE

Τσίπρας για Μάτι: Αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση – Σημαδιακός ο Ιούλιος για τους Μητσοτάκηδες

20.07.2020 18:19
tsipras_3_0.jpg
 
Ως απόπειρα αποπροσανατολισμού των πολιτών από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου θεωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ την ανακίνηση του θέματος της τραγωδίας στο Μάτι, κάνοντας λόγο για «πολιτική τυμβωρυχία».
 
Ενώ ήδη η Όλγα Γεροβασίλη προχώρησε σε μήνυση κατά της «Καθημερινής», αλλά και όσων αναμειγνύουν το όνομά της, για προσπάθεια αντιπερισπασμού και αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, για όσα καταγγέλλονται και χρησιμοποιούνται από την κυβέρνηση σχετικά με τη φονική πυρκαγιά.
 
Μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες σημείωσε: «Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Την ώρα που θα έπρεπε να δίνει μάχη στις Βρυξέλλες για να βρεθεί σωσίβιο για την ελληνική οικονομία, το μυαλό του κ. Μητσοτάκη είναι πώς να στήσει αντιπερισπασμούς και να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ο Ιούλιος άλλωστε είναι σημαδιακός μήνας για τους Μητσοτάκηδες».
 
Μάλιστα σταχυολογώντας, κομματικές πηγές λένε ότι λίγες μέρες πριν την σύγκρουση στη Βουλή για το πόρισμα της Προανακριτικής για τη Novartis και μετά από τις ηχογραφημένες συνομιλίες Μιωνή και τους ισχυρισμούς Καλογρίτσα, το Μάτι παίρνει σειρά. Για την ουσία των αποκαλύψεων και τις καταγγελίες για «θάψιμο» τυχόν ευθυνών, η ίδια η τότε αρμόδια Υπουργός, Όλγα Γεροβασίλη, προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση, ενώ ήδη έστειλε εξώδικο και κατέθεσε μήνυση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50