search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:44
MENU CLOSE

Ν. Παππάς: Προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας ο Σαμαράς

22.07.2020 18:32
Ν. Παππάς: Η έκθεση Πισσαρίδη κρύβει στοιχεία του σκληρού πυρήνα των μνημονιακών προγραμμάτων - Media

 

“Ο κ. Σαμαράς είναι η προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας. Έπρεπε να έχει τα κότσια να εμφανιστεί στην προανακριτική και να καταθέσει, όπως έκανα εγώ που δέχθηκα μια αήθη επίθεση”, σχολίασε την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο τομεάρχης Οικονομίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

«Εκτόξευσε κατηγορίες εναντίον μου και δεν είχε το θάρρος να απαντήσει τι έκανε αυτός στις συναντήσεις του με τον κ. Μιωνή», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σχολίασε: «Δεν περίμενα ο κ. Σαμαράς να επικαλεστεί το Μακεδονικό, διότι σήμερα είναι εγγυητής της Συμφωνίας των Πρεσπών».

«Να θυμίσω στον κ. Σαμαρά ότι για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, ο πρώτος που τεκμηριωμένα τον κατηγόρησε ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και οι μισοί από αυτούς που τον χειροκροτούσαν εδώ πριν από λίγο», είπε ο Νίκος Παππάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:44