search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:13
MENU CLOSE

Ανθή Βούλγαρη: Είναι επίσημο – Υπέγραψε την παραίτησή της από το Open

24.07.2020 14:59
Ανθή Βούλγαρη: Είναι επίσημο - Υπέγραψε την παραίτησή της από το Open - Media

 

Την παραίτησή της υπέβαλε η Ανθή Βούλγαρη, η οποία ήταν στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος 7» μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, παραιτήθηκε από το κανάλι, ενώ αποχώρησε έχοντας άριστες σχέσεις τόσο με τη διοίκηση όσο και με τον διευθυντή ειδήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή, την οποία παρουσίαζε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, διακόπηκε μιας και ο νέος διευθυντής ειδήσεων αποφάσισε η πρωινή ενημερωτική ζώνη να ενοποιηθεί και να παρουσιάζεται από το δίδυμο Άκη Παυλόπουλου και Ντόρας Κουτροκόη, με αποτέλεσμα η Ανθή Βούλγαρη να έχει βοηθητικό ρόλο στην ενοποιημένη πρωινή ζώνη του Open TV.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, έγιναν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έτσι ώστε να μην έφτανε στο σημείο να αποχωρήσει η δημοσιογράφος από το κανάλι και να βρεθεί μία μέση λύση, ωστόσο, δεν ευδοκίμησαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος διευθυντής της πρότεινε να κάνει ένα ένθετο στην εκπομπή.

Η Ανθή Βούλγαρη, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι παραιτήθηκε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που το gossip-tv.gr είχε μαζί της και μάλιστα όπως η ίδια μας είπε, υπέγραψε επίσημα την παραίτησή της πριν από λίγες ώρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07