search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:36
MENU CLOSE

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν 7χρονο αγοράκι από υπόγεια σπηλιά (Video)

28.07.2020 14:26
Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν 7χρονο αγοράκι από υπόγεια σπηλιά (Video) - Media

 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το 7χρονο παιδί κολυμπούσε κοντά σε μια σπηλιά σε μια λίμνη στην κεντρική Κίνα. Μια βουτιά του όμως μέσα στη σπηλιά το αποπροσανατόλισε και άρχισε να κολυμπάει όλο και βαθύτερα στο σκοτάδι. Ύστερα από κάποια ώρα το παιδί είδε λίγο φως.
Πλησίασε και έβγαλε το χεράκι του ενώ άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αυτό τον έσωσε. Ένας άνδρας που περπατούσε είδε το χέρι του, το έπιασε, του είπε να μην ανησυχεί και κάλεσε τους διασώστες και την πυροσβεστική. 
Το παιδί έκλαιγε και έλεγε ότι θα πεθάνει, όμως ο άνδρας του έδινε κουράγιο και του βαστούσε όλο και δυνατά το χέρι. Όταν τελικά έφτασαν οι πυροσβέστες και οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο απεγκλωβισμός, λόγω του σημείου και του χώματος, ήταν μια απλή υπόθεση. 


Μέσα σε 10 λεπτά το παιδάκι είχε απεγκλωβιστεί και ανέπνεε ξανά τον καθαρό αέρα. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50