search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:18
MENU CLOSE

Συνέχεια στο… σίριαλ: Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας προσφεύγει το Vouliwtch για τη «λίστα Πέτσα» (PDF)

29.07.2020 18:48
Συνέχεια στο... σίριαλ: Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας προσφεύγει το Vouliwtch για τη «λίστα Πέτσα» (PDF) - Media
 
Διοικητική προσφυγή ενώπιον της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας καταθέτει η ανεξάρτητη ομάδα του Vouliwatch στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει προκειμένου να υπάρξει διαφάνεια αναφορικά με τη διάθεση των κονδυλίων του «Μένουμε Σπίτι».
 
Όπως επισημαίνει το Vouliwatch, η απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με το ζήτημα είναι μερική, καθώς δεν καλύπτει όλα τα ερωτήματα που περιλάμβανε η αίτησή μας, και -κυρίως- το θέμα των κριτηρίων με τα οποία επιλέχθηκαν τα ΜΜΕ και τα ποσά που έλαβε το καθένα για την καμπάνια ενημέρωσης καθώς και τη σύμβαση απευθείας ανάθεσης με την ανάδοχο εταιρεία Initiative Media.
 
Επιπλέον, όπως σημειώνεται, εισέπραξαν απόλυτη σιωπή εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Στέλιου Πέτσα.
 
Πηγή: tvxs.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:17