search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:04
MENU CLOSE

Πέτρος Ξεκούκης: «Ο Άγιος Παΐσιος προφήτεψε ότι θα γίνω γνωστός ηθοποιός» (Video)

30.07.2020 09:22
Πέτρος Ξεκούκης: «Ο Άγιος Παΐσιος προφήτεψε ότι θα γίνω γνωστός ηθοποιός» (Video) - Media

 

Συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT παραχώρησε ο Πέτρος Ξεκούκης αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού αλλά και την… προφητεία που του είπε ο γέροντας Παΐσιος για την επαγγελματική του πορεία.

Αναφορικά με τη χρήση μάσκας σε χώρους λατρείας, ο ηθοποιός είπε ότι δεν την κρίνει απαραίτητη, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος κοινώνησε χωρίς κανέναν φόβο.

«Πιστεύω ότι η μάσκα δεν απαραίτητη. Όταν έχεις έναν καλεσμένο στο σπίτι σου, κάνεις το καλύτερο να τον περιποιηθείς και τον φροντίζεις. Όταν μπαίνεις στον οίκο του Θοεύ, θα σε αφήσει ο Θεός να πάθεις κάτι; Πώς είναι δυνατόν, στον οίκο του Θεού μένεις, είναι παιδαριώδες αυτό. Το σκέφτονται αυτοί που έχουν σκοπιμότητες. Είναι δυνατόν να συγκρίνεις με τον Θεό, τον χτίστη με το χτίσμα; Πλανάσθε όσοι πιστεύετε ότι δεν κοινώνησαν! Κοινώνησαν αρκετοί άνθρωποι εν μέσω κορωνοϊού το Πάσχα. Ασφαλώς κοινώνησα κι εγώ, δεν έπαθε κανείς τίποτα».

Τέλος, αναφέρεται στον Άγιο Παΐσιο ισχυριζόμενος ότι του είχε αποκαλύψει ότι θα γίνει γνωστός μέσα από τη δουλειά του.

«Στο ξεκίνημά μου στη σχολή μου είχε αναφέρει εσύ που θα έχεις λόγο και θα βγαίνεις στις τηλεοράσεις, μην ξεχάσεις να μιλήσει για τον Χριστό και για αυτό είμαι τόσο μαχητικός. Πήγα στην αδερφή μου και της είπα χαριτολογώντας ότι μου είπε πως θα γίνω γνωστός».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03