search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:48
MENU CLOSE

Ουκρανή καλλονή καταγγέλλει: Με ξυλοκόπησαν άγρια στην Τουρκία (Photos)

04.08.2020 11:02
Ουκρανή καλλονή καταγγέλλει: Με ξυλοκόπησαν άγρια στην Τουρκία (Photos) - Media

 

Το κορυφαίο μοντέλο της Ουκρανίας, Daria Kirilyuk, ισχυρίζεται με αναρτήσεις της στα social media ότι τόσο η ίσια όσο και  ο σύντροφός της και φίλοι της ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα από άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo στην Τουρκία.

Σύμφωνα με την Kirilyuk, η ίδια δέχτηκε επίθεση από άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo την ώρα που χαλάρωνε στην παραλία, που βρίσκεται στο Τσεσμέ της Τουρκίας, με τον σύντροφό της και γνωστούς της.

«4 κορίτσια χτυπηθήκαμε άγρια στο πρόσωπο και οι φίλοι μας τραυματίστηκαν άσχημα. Δώσαμε λεπτομερείς αναφορές στην αστυνομία. Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια μας για το τι συνέβη», έγραψε χαρακτηριστικά,ενώ παράλληλα φωτογράφισε και δημοσίευσε το τραυματισμένο του πρόσωπο.

Η Kirilyuk στις δημοσιεύσεις της δεν διευκρίνισε για ποιο λόγο οι άνδρες ασφάλειας της παραλίας τους χτύπησαν.

Σε άλλη ανάρτησή της αποκαλεί «ψεύτες» απαντώντας στους υπεύθυνους της παραλίας που ισχυρίζονται ότι ο σύντροφός της ήταν εκείνος που τη χτύπησε την ώρα που εκείνοι έτρεξαν να την προστατεύσουν.

Μάλιστα, το μοντέλο, ζητά να δώσουν στη δημοσιότητα τα όσα έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας του πάρκινγκ της παραλίας, τονίζοντας πως ο σύντροφός της δεν τη χτύπησε αλλά προσπάθησε να τη βοηθήσει μετά από μια κρίση πανικού που είχε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15