search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:20
MENU CLOSE

Έκανε σεξ με τον σύζυγό της μπροστά στον γιο τους – Τι απαντά στους επικριτές της

10.08.2020 13:10
Έκανε σεξ με τον σύζυγό της μπροστά στον γιο τους – Τι απαντά στους επικριτές της - Media

 

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου, όταν μια μητέρα αποκάλυψε σε ανάρτησή της στα social media ότι έκανε σεξ με τον σύζυγό της, ενώ το μωρό τους βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο.

Η Αυστραλή καλλιτέχνης Sally Mustang μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram εξηγώντας ότι «κάνει έρωτα» στον πατέρα του γιου της, ενώ το παιδί βρίσκεται στο δωμάτιο, και διερωτήθηκε γιατί κάτι «φυσικό» κρίθηκε απαράδεκτο από την κοινωνία.

Ορισμένοι από τους θαυμαστές της και άλλους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την επέκριναν, λέγοντάς της ότι είναι «ακατάλληλο» να υποβάλλονται τα παιδιά σε «θέματα ενηλίκων» και η ανάρτηση διαγράφηκε αργότερα.

Η Sally έκτοτε έδωσε μια απάντηση, υποστηρίζοντας ότι είναι «φυσικό» να έρχεται σε επαφή με τον σύζυγό της με το παιδί τους σε κοντινή απόσταση και κινήθηκε για να διευκρινίσει τι εννοούσε με τον «έρωτα που έκανε», όπως ανέφερε η Daily Star.

Είπε στους θαυμαστές της στο Instagram: “Γεια σε όλους, παρακαλώ σημειώστε ότι έχω δουλέψει και μελετήσει πολλά για το σεξ και το σεξουαλικό τραύμα.

Με κανέναν τρόπο, δεν υποβάλω τον γιο μου σε αυτό, οπότε αν είχατε μια σκληρή ιστορία όσον αφορά τη σεξουαλικότητα, λυπάμαι πραγματικά που συνέβη αυτό σε σας και σας στέλνω αγάπη από την καρδιά μου.

Καταλαβαίνω ότι οι ενστάσεις σας θα είναι βαθιές και πιθανώς καταδικαστικές για μένα.

Όταν λέω ότι κάνω έρωτα σημαίνει ότι φιλιέμαι, ότι κάνω μασάζ και ο,τιδήποτε εγώ και ο Μιτς ορίζουμε ως έρωτα μαζί.

«Όταν λέω ότι [ο γιος μου] ήταν παρών, εννοώ επίσης ότι κοιμάται, μετακινήθηκε στην άλλη πλευρά του κρεβατιού. (Αναρωτιέμαι πόσοι άλλοι νέοι γονείς το έχουν κάνει αυτό ;! Φιλιά και αγκαλιές ενώ ο Bub κοιμάται).

«Θα μπορούσε να παίζει στο χαλί με τα παιχνίδια του, ενώ είμαστε μακριά στον καναπέ.

«Το σπίτι μας δεν διαθέτει δωμάτια που δεν είναι συνδεδεμένα, οπότε βασικά είμαστε σε ένα μεγάλο δωμάτιο στο σπίτι μας. (Δεν τον βάζουμε να μας παρακολουθεί καθόλου).

«Αυτό που εννοούσα κατά την ανάρτηση χθες το βράδυ είναι ότι ο ελεύθερος έρωτας πρέπει να μοιράζεται ελεύθερα, πρέπει να φιλάμε και να αγγίζουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα», πρόσθεσε.

Είπε ότι ήλπιζε ότι η ανάρτησή της θα «ενθάρρυνε την ελευθερία» μεταξύ άλλων γονέων, αλλά είπε ότι ζήτησε συγγνώμη αν έβλαψε τα συναισθήματα κάποιου.

Η Sally είπε ότι διέγραψε την ανάρτηση λόγω «κάποιας κακής ενέργειας» και επιθέσεων στην οικογένειά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50