search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:09
MENU CLOSE

Συγκινημένη η Έρρικα Πρεζεράκου: Ευχάριστα νέα για την υγεία της (Video)

11.08.2020 08:40
Έρρικα Πρεζεράκου: «Θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς- Μία προσευχή να σωθεί ο παράμεσος» - Media

 

Ευχάριστα νέα για την Έρρικα Πρεζεράκου μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στην Κύθνο. Η πρωταθλήτρια, με ένα νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ που νοσηλεύεται, ανακοίνωσε πως ο παράμεσός της είναι λειτουργικός.

“Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παράμεσος είναι ζωντανός, είναι εδώ και είναι υγιής. Είμαι χαρούμενη, είμαι πολύ χαρούμενη και σας ευχαριστώ πολύ όλους. Μπορεί να μην έχω απαντήσει σε όλους αλλά σας ευχαριστώ πολύ», λέει η Έρρικα Πρεζεράκου σε βίντεο που ανέβασε στο οποίο δείχνει πολύ συγκινημένη.

Σημειώνεται ότι η Έρρικα Πρεζεράκου έπεσε στη θάλασσα από ταχύπλοο με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό στα δάχτυλα του χεριού της από την προπέλα. Άμεσα διεκομίσθη στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί κατάφεραν μετά από ένα 5ωρο χειρουργείο να πετύχουν συγκόλληση. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό αυτό δεν ήταν εφικτό για το μικρό δάχτυλο του δεξιού της χεριού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας ειπα σημερα ποσο πολύ σας αγαπω…?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15