search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Κατέληξαν δύο ηλικιωμένες από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι

13.08.2020 12:33
Κορωνοϊός: 40 νεκροί, 431 διασωληνωμένοι και 262 κρούσματα - Media

 

Έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό δύο ηλικιωμένες που διαγνώσθηκαν θετικές και διέμεναν στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, όπου και εντοπίστηκαν 36 κρούσματα την Τετάρτη.

Η 88χρονη, η οποία ήταν και η μοναδική που είχε εκδηλώσει συμπτώματα, κατέληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης και διεκομίσθη την Τετάρτη στο ΑΧΕΠΑ από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή». Επιπλέον, νεκρή είναι και μια 91χρονη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Οι ηλικιωμένες έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Το μεσημέρι, κατέληξε επίσης και 70χρονος στο ΑΧΕΠΑ, όπου και είχε μεταφερθεί στις 13 Ιουλίου από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, ενώ από τις 20 Ιουλίου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. Έπασχε επίσης από υποκείμενα νοσήματα, ενώ ο συνολικός αριθμός των θανάτων από κορωνοϊό στη χώρα μας είναι πλέον 221.

Στο μεταξύ, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν ευθύνες για τη διασπορά του κορωνοϊού στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανος Ζαρκαντζιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50