search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:20
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: «Τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά» – Ευρηματικό σποτ της περιφέρειας Κρήτης

13.08.2020 13:19
Κορωνοϊός: «Τα παράπονά σου στον Χαρδαλιά» - Ευρηματικό σποτ της περιφέρειας Κρήτης - Media

 

Το νέο βίντεο προωθεί τη χρήση μάσκας και τα δύο παιδιά αποδεικνύουν ότι με το χιούμορ μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας

Το σποτ που έχει δημιουργήσει η Περιφέρεια Κρήτης και αφορά στον κορoνοϊό έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για δύο παιδάκια που ευαισθητοποιούν την κοινή γνώμη και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, να μην έρχονται σε επαφή με τους νέους.

Το νέο βίντεο προωθεί τη χρήση μάσκας και τα δύο παιδιά αποδεικνύουν ότι με το χιούμορ μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας. «Κάθε αγώνας κρύβει μεγάλες συγκινήσεις και ευχάριστες στιγμές όταν κερδίζεται. Ο αγώνας, όμως, που δίνουμε όλοι μαζί τους τελευταίους μήνες είναι συνεχής, είναι πρωτόγνωρος, είναι αγώνας για τη ζωή» είναι το μήνυμα της Περιφέρειας Κρήτης, με το οποίο παρουσίασε το νέο spot στα κοινωνικά δίκτυα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:14