search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:27
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού κοριτσιού που βιάστηκε στην Ινδία: Της έκοψαν τα μάτια και τη γλώσσα

17.08.2020 12:31
Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού κοριτσιού που βιάστηκε στην Ινδία: Της έκοψαν τα μάτια και τη γλώσσα - Media

 

Ένα 13χρονο κορίτσι που βιάστηκε, δολοφονήθηκε και πετάχτηκε σε ένα χωράφι, της είχαν τραυματίσει τους βολβούς των ματιών και της είχαν κόψει τη γλώσσα, αποκάλυψε ο συντετριμμένος πατέρας της.

Η έφηβη στραγγαλίστηκε κατά τη διάρκεια της τρομαχτικής επίθεσης αφού χάθηκαν τα ίχνη της την Παρασκευή το απόγευμα.

Η οικογένεια ξεκίνησε μια αναζήτηση για το κορίτσι που τελικά βρέθηκε νεκρό σε ένα χωράφι ζαχαροκάλαμου σε ένα ινδικό χωριό, κοντά στα σύνορα του Νεπάλ.

Ο πατέρας της είπε στο NDTV στην Ινδία: «Πήγαμε να την ψάξουμε παντού. Την βρήκαμε στον τομέα του ζαχαροκάλαμου. Οι βολβοί των ματιών της είχαν τραυματιστεί. Η γλώσσα της κόπηκε και στραγγαλίστηκε με ένα διπλό μαντήλι».

Ο εισαγγελέας Ουτέρ Πραντές αρνείται ότι το κορίτσι είχε ακρωτηριαστεί στα μάτια ή τη γλώσσα του, αλλά παραδέχτηκε ότι είχε γρατσουνιές κοντά στα μάτια της, λένε ότι πιθανότατα προέρχονται από το ζαχαροκάλαμο.

«Τα μάτια της δεν ήταν χαραγμένα και η γλώσσα δεν κόπηκε. Ο ισχυρισμός δεν είναι αληθινός. Δεν υπάρχει τίποτα στην μετά τη σφαγή έκθεση που να το αναφέρει αυτό. Υπήρχαν γρατσουνιές κοντά στα μάτια, πιθανώς λόγω των αιχμηρών φύλλων ζαχαροκάλαμου όπου βρέθηκε το σώμα» είπε.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας είπε: «Η νεκροψία του κοριτσιού επιβεβαίωσε βιασμό. Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν ήδη συλληφθεί. Θα καταθέσουμε κατηγορίες για βιασμό, δολοφονία και επίσης βάσει του νόμου περί εθνικής ασφάλειας».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι ένας από τους άντρες που συνελήφθησαν ήταν ιδιοκτήτης του χωραφιού ζαχαροκάλαμου στο οποίο βρέθηκε το κορίτσι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24