search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:43
MENU CLOSE

«Φωτιά» στο Instagram άναψε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι – Το τατουάζ στο… επίμαχο σημείο (Photo)

25.08.2020 13:20
«Φωτιά» στο Instagram άναψε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι - Το τατουάζ στο... επίμαχο σημείο (Photo) - Media
 
Δεν διστάζει να φωτογραφηθεί στις πιο σέξι πόζες. Ειδικά όταν πρόκειται για επαγγελματικούς σκοπούς. Όμως, συχνά την βλέπουμε να φωτογραφίζεται και για το instagram φορώντας τα απολύτως απαραίτητα ή ακόμα και τίποτα! Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι γνωρίζει από πρώτο χέρι να αναστατώνει τους θαυμαστές της και αυτή τη φορά βρήκε έναν ακόμα προκλητικό τρόπο.
 
Σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της, το διάσημο μοντέλο πόζαρε εντελώς γυμνή στην κάμερα, για να δείξει σε όλους τους followers της για άλλη μια φορά το τατουάζ που έχει σε επίμαχο σημείο του σώματός της.
 
Στην ανάρτηση στην οποία απεικονίζεται η πίσω πλευρά της, ενώ εκείνη ξαπλώνει στο κρεβάτι, αποκαλύπτεται το τατουάζ που έχει χαμηλά στη μέση της με το όνομά της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη φωτογραφία αμέσως κέρδισε χιλιάδες likes και σχόλια ενώ «άναψε φωτιές» στη φαντασία των αντρών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wish I could tell you this was permanent

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 
Πηγή: Marie Claire
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24