search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:14
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Αναβάλλονται δύο μεγάλες εκδηλώσεις του δήμου Αλίμου

29.08.2020 11:57
Κορωνοϊός: Αναβάλλονται δύο μεγάλες εκδηλώσεις του δήμου Αλίμου - Media

 

 

Αναβάλλονται με απόφαση του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, «για πιο κατάλληλες και ανέμελες μέρες», οι δυο μεγάλες εκδηλώσεις με κλασικές μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα, που ήταν προγραμματισμένες για τις 6 και 13 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. 

«Η περσινή μεγάλη επιτυχία, παρόμοιας εκδήλωσης, με 10, 000 επισκέπτες και η προοπτική επανάληψης της με ίσως μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών φέτος, μας προβλημάτισε σοβαρά, ιδιαίτερα με τα κρούσματα του Covid-19 να αυξάνονται καθημερινά. Ενώ είχαμε πάρει όλα τα μέτρα και με την κοινωνική ευθύνη πρωταρχικά κατά νου, αποφασίσαμε ότι είναι προς το κοινό συμφέρον και την προστασία της δημόσιας υγείας, να αναβάλουμε τις εκδηλώσεις αυτές για μια ευκολότερη και λιγότερο επικίνδυνη περίοδο, μετά την άνοιξη. Η απόφασή μου βρήκε απολύτως σύμφωνους τους συνδιοργανωτές μας, τη ΦΙΛΠΑ, την ΕΛΦΚΜ και τον Νίκο Μαστοράκη, και ενώ είχαν ολοκληρωθεί όλες οι προετοιμασίες και είχαν ήδη αρχίσει οι συμμετοχές, η αναβολή έγινε δεκτή με χαμόγελα ικανοποίησης», δήλωσε ο δήμαρχος. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:14