search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:44
MENU CLOSE

Απίστευτη μεταμόρφωση ηθοποιού σε… Πιγκουίνο (Video)

01.09.2020 15:26
Απίστευτη μεταμόρφωση ηθοποιού σε... Πιγκουίνο (Video) - Media
 
Πριν από λίγες ημέρες ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς μας αποκάλυψε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας “The Batman” με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Σύμφωνα με τον Ριβς ο Μπάτμαν του θα είναι “ο πιο σκοτεινός απ’όλους” και πολλοί είναι αυτοί που αναμένουν να δουν την προσέγγιση του.
 
Στο ατμοσφαρικό τρέιλερ διάρκειας 2:23 λεπτών, το οποίο συνοδεύει το μελαγχολικό “Something in the Way” των Nirvana, βλέπουμε έναν συνοφρυωμένο Μπρους Γουέιν στην πόλη του Γκόθαμ, ο οποίος είναι ένας άγρυπνος μασκοφόρος που απέχει πολύ ακόμα από την τελειότητα. Αυτός ωστόσο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Κόλιν Φάρελ, με την συγκλονιστική του μεταμόρφωση.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός, θα υποδυθεί τον διαβόητο “κακό” του σύμπαντος της DC, Πιγκουίνο, τον οποίο ενσάρκωσε για πρώτη φορά ο Ντάνι Ντε Βίτο. Σε περίπτωση που δεν το προσέξατε, ο Πιγκουίνος του Φάρελ εμφανίζεται στο 1:18 του νέου τρέιλερ, καθώς στέκεται αγανακτισμένος στην βροχή. Το τρέιλερ μας συστήνει και άλλους χαρακτήρες της ταινίας, όπως τον Τζέφρι Ράιτ ως Επίτροπο Γκόρντον, την Ζόε Κράβιτς ως Catwoman και τον Πολ Ντάνο ως Γρίφο.
 
Ενώ όλοι οι εχθροί του Μπάτμαν κάνουν ένα γρήγορο πέρασμα από το τρέιλερ, ο Πιγκουίνος είναι αυτός που προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media, καθώς πολλοί είναι αυτοί που νόμισαν ότι είναι ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Κάιντ.

Τα γυρίσματα της ταινίας διακόπηκαν τον Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας, και θα ξαναρχίσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος ο Φάρελ είχε δηλώσει πως ανυπομονεί να επιστρέψει στα γυρίσματα και να εξερευνήσει τον χαρακτήρα, αν και δεν θα είναι σε πολλές σκηνές της ταινίας.
 
Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι να δούμε αν ο Ριβς θα δώσει την διάσταση που έδωσε στον χαρακτήρα του Μπάτμαν και στους υπόλοιπους χαρακτήρες της ταινίας. Το “The Batman” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2021.
 
Πηγή: perpetual.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:44