search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:47
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Η ερωτική αντιζηλία έφερε χειροδικία και… κατσούνες!

04.09.2020 08:12
Ηράκλειο: Η ερωτική αντιζηλία έφερε χειροδικία και... κατσούνες! - Media

 

Μαλλιά κουβάρια έγινε ένα ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να έχουμε χειροδικία και γρονθοκοπήματα και εν τέλει να καταλήξουν και οι δυο κρατούμενοι στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Εκείνος Ηρακλειώτης, 53 χρόνων κι εκείνη από τη Βουλγαρία, 44 ετών.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, εκτός από ερωτικό δεσμό διατηρούσαν και μπαρ στην περιοχή του Μασταμπά, όμως ένα τρίτο πρόσωπο στη ζωή του κρητικού είχε φέρει σύννεφα και εντάσεις στη σχέση τους.

Χθες το βράδυ, επειδή λόγω της οικονομικής σύμπραξης τους στο μαγαζί υπήρχαν εκκρεμότητες ο 53χρονος πήγε στο μαγαζί, όπου στη θέα του άνδρα η γυναίκα εξαγριώθηκε κι άρχισε να τον βρίζει και να τον χτυπά.

Εκείνος αντέδρασε, έβγαλε μια κατσούνα από το αυτοκίνητο του κι άρχισε να τη χτυπά με αποτέλεσμα να καταφθάσει η αστυνομία, που τους συνέλαβε και τους οδήγησε στο τμήμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:46