search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:42
MENU CLOSE

Big Brother: Όταν στην Ισπανία παίκτρια υφίστατο βιασμό και αναγκαζόταν να παρακολουθήσει το βίντεο

06.09.2020 18:27
Big Brother: Όταν στην Ισπανία παίκτρια υφίστατο βιασμό και αναγκαζόταν να παρακολουθήσει το βίντεο - Media

 

Η απαράδεκτη και χυδαία αναφορά παίκτη του ελληνικού Big Brother στο ενδεχόμενο βιασμού αν δεν ικανοποιηθεί σεξουαλικά με συναινετικό τρόπο, επαναφέρει στο προσκήνιο ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν περίπου έναν χρόνο στην Ισπανία.

Εκεί παίκτης του Big Brother δεν έμεινε στα λόγια, αλλά προχώρησε και στην αποτρόπαια πράξη κατά μιας νεαρής συμπαίκτριάς του.

Όπως μετέδιδε τότε ο βρετανικός Telegraph, η παραγωγή επέτρεψε τη συνέχιση της αποτρόπαιας πράξης τόσο ώστε να εξασφαλίσει κάποια πλάνα. Μάλιστα, τα πλάνα αυτά έδειξε στη συνέχεια στη νεαρή κοπέλα. Η Καρλότα Πράντο βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου την έβαλαν να παρακολουθήσει ένα βίντεο και βρέθηκε να βλέπει τον βιασμό της, ούσα αναίσθητη από το ποτό.

«Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα», ακουγόταν να λέει ξεσπώντας σε κλάματα. Αλλά το βίντεο εξακολουθούσε να παίζει και η φωνή του «Μεγάλου Αδελφού» ακούγεται να λέει «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό Καρλότα».

Η σκηνή δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα αλλά διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο. Μέχρι που της ζητήθηκε να μπει στο δωμάτιο επικοινωνίας, η Καρλότα δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ, καθώς την έβαλε να ξαπλώσει, ο Χοσέ Μαρία Λόπες, με τον οποίο μάλιστα είχε αρχίσει να συνάπτει ερωτική σχέση.

Στο βίντεο του βιασμού, η κοπέλα λέει «όχι, δεν μπορώ» στον Λόπες αλλά μετά βρίσκονται στο κρεβάτι, μέχρι να ακουστεί από τα μεγάφωνα η παραγωγή που του ζητά να σταματήσει.

Μετά την αποκάλυψη του περιστατικού στο ισπανικό ριάλιτι, πολλές εταιρείες απέσυραν τις διαφημίσεις τους κατά τη διάρκεια του σόου.Η Endemol, η εταιρεία παραγωγής, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι η απόφαση να δείξουν το επίμαχο βίντεο στη δεσποινίδα Πράντο, χωρίς την παρουσία ψυχολόγου ή άλλου προσώπου ήταν λάθος. Επίσης, ανακοίνωσε ότι έδιωξαν από το σόου τον Λόπες και η Πράντο λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30