search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:00
MENU CLOSE

Νέο κρούσμα με 14χρονη στη Λαμία – Ήταν στο πάρτι με τον 16χρονο ποδοσφαιριστή

08.09.2020 20:01
Στην Αττική τα 102 από τα 180 νέα κρούσματα - Έρχεται τοπικό lockdown σε «κόκκινους» δήμους - Media

 

Μετά τον 16χρονο μαθητή-ποδοσφαιριστή ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό το πρωί της Τρίτης στην πόλη της Λαμίας σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του lamianow.gr μια 14χρονη μαθήτρια διαγνώστηκε με ιό το βράδυ της ίδιας μέρας. Βάσει των πρώτων στοιχείων η ίδια και η οικογένεια της έχει τεθεί σε καραντίνα ενώ ιχνηλατείται το περιβάλλον της μετά από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 14χρονη ήταν στο περιβάλλον του 16χρονου νεαρού και μάλιστα συνυπήρξαν σε πάρτι που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης βρέθηκε επίσης θετική. Η διαδικασία των ιχνηλατήσεων μετά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ συνεχίζεται ενώ υπενθυμίζουμε ότι σε πρώτη φάση έχουν μπει σε καραντίνα πάνω από 40 άτομα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:58