search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:26
MENU CLOSE

Σάκης Ρουβάς και Βίκυ Καγιά το 1992 – Αγνώριστοι στα πρώτα τους βήματα (Photo)

11.09.2020 13:01
Σάκης Ρουβάς και Βίκυ Καγιά το 1992 - Αγνώριστοι στα πρώτα τους βήματα (Photo) - Media

 

Μια εκπληκτική φωτό, από το μακρινό 1992, με τον Σάκη Ρουβά και την Βίκυ Καγιά 28 χρόνια πριν πόσταρε πριν από μερικές ημέρες η Ελενα Μακρή Λυμπέρη στον vintage λγαριασμό της στο Instagram elanasdiary.

Με τίτλο Forever Young, και έχοντας απόλυτο δίκιο, η Ελενα Μακρή Λυμπέρη εντόπισε μια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά και της Βίκυς Καγιά μαζί, το 1992. Και οι δυο τους στα όρια του αγνώριστου, μικρά παιδιά.

Σάκης Ρουβάς Βίκυ Καγιά στην πρώτη τους νιότη, το 1992

«Forever young: Το 1992, ο Σάκης Ρουβάς και η Βίκυ Καγιά ποζάρουν ως νέα ανερχόμενα ταλέντα για μηνιαίο γυναικείο περιοδικό με το φακό να συλλαμβάνει όλη τη φρεσκάδα της πρώτης νιότης. Σχεδόν τριάντα χρόνια αργότερα όμως οι δυο τους εξακολουθούν να λάμπουν και να ξεχωρίζουν όπως και τότε, ίσως και περισσότερο…».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forever young: Το 1992, ο Σάκης Ρουβάς και η Βίκυ Καγιά ποζάρουν ως νέα ανερχόμενα ταλέντα για μηνιαίο γυναικείο περιοδικό με το φακό να συλλαμβάνει όλη τη φρεσκάδα της πρώτης νιότης. Σχεδόν τριάντα χρόνια αργότερα όμως οι δυο τους εξακολουθούν να λάμπουν και να ξεχωρίζουν όπως και τότε, ίσως και περισσότερο… #sakisrouvas #vikikaya #youngandbeautiful #beautifulgreeks #beautifulpeople #greek90s

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) στις

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:25