search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:36
MENU CLOSE

Παραιτείται η Alpha Bank από την ανακοπή της στην υπόθεση της Ελευθεροτυπίας

14.09.2020 05:50
Παραιτείται η Alpha Bank από την ανακοπή της στην υπόθεση της Ελευθεροτυπίας - Media

 

Παραιτείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Alpha Bank από το ένδικο μέσο της ανακοπής στην υπόθεση της Ελευθεροτυπίας.

Η απόφαση ελήφθη μετά την ψήφιση νομοθετικής διάταξης, με την οποία ακυρώθηκαν στην πράξη τα εμπόδια που έθεταν οι ανακοπές(εκτός από την Alpha έχει κάνει και η Πειραιώς) στη διανομή των χρημάτων που οφείλονται σε 850 πρώην εργαζομένους ως δεδουλευμένα και αποζημιώσεις.

Η Τράπεζα συμμορφώθηκε έτσι, έστω κατόπιν εορτής, προς τον νέο νόμο που ψήφισε η Βουλή με συντριπτική πλειοψηφία, ώστε να ξεμπλοκαριστεί η υπόθεση και να μην καθυστερήσει κι άλλο η διανομή.

Με την πράξη αυτή (απόσυρση της ανακοπής) δεν υφίσταται πλέον κανένα, ούτε καν τυπικό, εμπόδιο και ο επιβλέπων την πτώχευση δικαστής αναμένεται να ορίσει αμέσως την ημερομηνία καταβολής των χρημάτων στους πρώην εργαζομένους, οι οποίοι περιμένουν αυτήν την δικαίωση από το τέλος του 2011, όταν έκλεισε η εφημερίδα.

Πηγή: zoornalistas.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:32