23/10/2020 10:50:30

Βούλτεψη: Και τους μάγους του Οζ να είχες, θα έκανες λάθη και αστοχίες

Βούλτεψη: Και τους μάγους του Οζ να είχες, θα έκανες λάθη και αστοχίες - Media

 

Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα είναι πρωτόγνωρη, ποτέ δεν είχε τόσες παράλληλες κρίσεις, ούτε και σε καιρό πολέμου, δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ» με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.

«Μεταναστευτικό, επίθεση στα βόρεια σύνορα, απειλή πολέμου, κορωνοϊός, ύφεση…», σχολίασε η κ. Βούλτεψη, επισημαίνοντας «έχει έρθει και κυκλώνας! Δηλαδή, τι άλλο;».

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, η κ. Βούλτεψη βλέπει μια δικαιολογημένα κόπωση: «Υπάρχει μία κόπωση σε όλους μας. Μαζί με τα οικονομικά προβλήματα και το γεγονός ότι πολλοί δεν δούλεψαν σε αυτές τις συνθήκες και ζουν στον ορό ουσιαστικά και θα συνεχίσουν απ’ ό,τι φαίνεται, για κάποιους μήνες».

Υπό αυτές τι συνθήκες «και τους μάγους του Οζ να είχες, οπωσδήποτε θα είχες λάθη και αστοχίες», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Ο κόσμος καταλαβαίνει… Τέτοια κρίση, με τόσα φοβερά πλοκάμια».

«Η χώρα έφτιαξε δύο ΑΟΖ, έφτιαξε συμμαχίες που δεν τις είχε ποτέ», υπογράμμισε.

«Σε μίνι lockdown είμαστε. Δεν ζούμε όπως ζούσαμε», επισήμανε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.