27/10/2020 04:47:37

Πιστές στο «ραντεβού» με την αντιφασιστική πορεία: Οι γιαγιάδες της Δραπετσώνας τίμησαν ξανά την μνήμη του Παύλου Φύσσα (Videos)

Πιστές στο «ραντεβού» με την αντιφασιστική πορεία: Οι γιαγιάδες της Δραπετσώνας τίμησαν ξανά την μνήμη του Παύλου Φύσσα (Videos) - Media

 

Πιστές στο «ραντεβού» τους με την αντιφασιστική διαδήλωση στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, με φυσικό αυτουργό τον Γιώργο Ρουπακιά, ήταν και φέτος οι γιαγιάδες της Δραπετσώνας.

Όπως και προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος οι δύο ηλικιωμένες, από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στη Δραπετσώνα, χαιρέτησαν, χειροκρότησαν, επευφήμησαν και «σταύρωσαν» την αντιφασιστική διαδήλωση. Λαμβάνοντας αντίστοιχη ανταπόκριση από τους χιλιάδες διαδηλωτές της μεγάλης πορείας στους δρόμους του Πειραιά, όπως φαίνεται σε βίντεο της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου.

Η διαδήλωση της Παρασκευής, για τη συμπλήρωση των επτά χρόνων από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού, ήταν ίσως η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών με τη συμμετοχή χιλιάδων διαδηλωτών. Έλαβε χώρα δε 20 μόλις ημέρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.