search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:16
MENU CLOSE

Σε μονή του Αγίου Όρους βάφτισαν τον κορωνοϊό… επιδημία γρίπης – H ανακοίνωση καραντίνας και οι δηλώσεις του ηγούμενου(Photo/Video)

21.09.2020 09:48
Σε μονή του Αγίου Όρους βάφτισαν τον κορωνοϊό... επιδημία γρίπης - H ανακοίνωση καραντίνας και οι δηλώσεις του ηγούμενου(Photo/Video) - Media

 

Τουλάχιστον οχτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες σε μία μόνο μονή (Αγίου Παύλου) του Αγίου Όρους, που τέθηκε ήδη σε καραντίνα.

Ωστόσο στη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη μονή γίνετια λόγος για… επιδημίας γρίπης παρόλο που έχουμε ακόμα Σεπτέμβρη μήνα… 

Δεν ξέρουμε εάν πρόκειται για άγνοια ή ηθελημένη ενέργεια καθότι ο ηγούμενος της μονής, Παρθένιος, τον περασμένο Απρίλιο ήταν λάβρος κατά του κορωνοϊού και υπέρ του να ανοίξουν οι εκκλησίες που θύμιζαν… νεκροταφεία!

“Οι εκκλησίες μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν ένα νεκροταφείο, όλοι οι άνθρωποι κλεισμένοι στα σπίτια τους! Τι είναι αυτό το πράγμα;” αναρωτιόταν ενώ παρακαλούσε τους πολιτικούς “να φωνάξουνε τον κόσμο, να ανοίξουνε τις εκκλησίες να βγει ο κόσμος έξω, να βγάλουνε τα εικονίσματα, να κάνουμε λιτανείες, να παρακαλέσουμε τον Παντοδύναμο Θεό να άρει αυτόν τον πειρασμό” .

Σε άλλο σημείο ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, έλεγε ότι “αυτά γίνονται για να σφραγίσουν τον κόσμο, αλλά αυτό θα να είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο”…

Δειτε το σχετικό βίντεο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50