26/11/2020 00:24:16

Σε μονή του Αγίου Όρους βάφτισαν τον κορωνοϊό... επιδημία γρίπης - H ανακοίνωση καραντίνας και οι δηλώσεις του ηγούμενου(Photo/Video)

Σε μονή του Αγίου Όρους βάφτισαν τον κορωνοϊό... επιδημία γρίπης - H ανακοίνωση καραντίνας και οι δηλώσεις του ηγούμενου(Photo/Video) - Media

 

Τουλάχιστον οχτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν τις τελευταίες ώρες σε μία μόνο μονή (Αγίου Παύλου) του Αγίου Όρους, που τέθηκε ήδη σε καραντίνα.

Ωστόσο στη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη μονή γίνετια λόγος για... επιδημίας γρίπης παρόλο που έχουμε ακόμα Σεπτέμβρη μήνα... 

Δεν ξέρουμε εάν πρόκειται για άγνοια ή ηθελημένη ενέργεια καθότι ο ηγούμενος της μονής, Παρθένιος, τον περασμένο Απρίλιο ήταν λάβρος κατά του κορωνοϊού και υπέρ του να ανοίξουν οι εκκλησίες που θύμιζαν... νεκροταφεία!

"Οι εκκλησίες μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν ένα νεκροταφείο, όλοι οι άνθρωποι κλεισμένοι στα σπίτια τους! Τι είναι αυτό το πράγμα;" αναρωτιόταν ενώ παρακαλούσε τους πολιτικούς "να φωνάξουνε τον κόσμο, να ανοίξουνε τις εκκλησίες να βγει ο κόσμος έξω, να βγάλουνε τα εικονίσματα, να κάνουμε λιτανείες, να παρακαλέσουμε τον Παντοδύναμο Θεό να άρει αυτόν τον πειρασμό" .

Σε άλλο σημείο ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, έλεγε ότι "αυτά γίνονται για να σφραγίσουν τον κόσμο, αλλά αυτό θα να είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο"...

Δειτε το σχετικό βίντεο

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.