search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:50
MENU CLOSE

Παρίσι: Λήξη συναγερμού στον Πύργο του Αϊφελ ύστερα από εκκένωση για απειλή βόμβας

23.09.2020 14:12
Παρίσι: Λήξη συναγερμού στον Πύργο του Αϊφελ ύστερα από εκκένωση για απειλή βόμβας - Media

 

Ο Πύργος του Αϊφελ άνοιξε ξανά μετά από απειλή βόμβας. Η πληροφορία ότι ένα άτομο φέρεται να φώναξε “Allahu akbar” (σ.σ.: ο Αλλάχ είναι μεγάλος) και απείλησε να «ανατινάξει τα πάντα», δεν επιβεβαιώθηκε από τις Αρχές. Στο σημείο αναφοράς του Παρισιού, ύστερα από έρευνες των Αρχών, το παγκόσμιο μνημείο δόθηκε εκ νέου στο κοινό, σύμφωνα με το Reuters.

Το μεσημέρι της 23ης Σεπτεμβρίου, ο Πύργος του Αϊφελ εκκενώθηκε ύστερα από κλήση προς την Αστυνομία που ανέφερε την ύπαρξη βόμβας, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο BFM. 

Την Τετάρτη το πρωί, περίπου στις 11:00 ώρα Γαλλίας, η Αστυνομία έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, που έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας στον Πύργο. «Το μνημείο εκκενώθηκε το μεσημέρι και διεξάγονται επιτόπιοι έλεγχοι», επιβεβαίωσε η Εταιρεία Λειτουργίας του Πύργου του Αϊφελ. Προληπτικά, είχε δημιουργηθεί περίμετρος ασφαλείας γύρω από το μνημείο, ωστόσο, στις 14:15 ώρα Γαλλίας, ο Πύργος δόθηκε ξανά στο κοινό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:49