search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:09
MENU CLOSE

Πυροβόλησαν και σκότωσαν 15χρονη ενώ γιόρταζε τα γενέθλιά της (Photos)

28.09.2020 17:47
Πυροβόλησαν και σκότωσαν 15χρονη ενώ γιόρταζε τα γενέθλιά της (Photos) - Media

 

Μια έφηβη σκοτώθηκε όταν γιόρταζε τα 15α γενέθλιά της και η οικογένειά της είναι ακόμα στο σκοτάδι για το ποιος τη σκότωσε και γιατί.

Η Maria Paula Castaneda Callejas, που λέγεται ότι ήταν από μια οικογένεια χαμηλού εισοδήματος, δεν μπορούσε να κάνει το δικό της πάρτι, οπότε πήγε να γιορτάσει με τον αδελφό της στη σπίτι ενός φίλου.

Τα αδέλφια μπήκαν στο πάρτι στο Τολίμα της Κολομβίας, στις 5 μ.μ. και η 15χρονη φέρεται να πυροβολήθηκε από μια γυναίκα που έφτασε τρεις ώρες αργότερα.

Η έφηβη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη, αλλά οι γιατροί επιβεβαίωσαν δυστυχώς το θάνατό της, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μία από τις αδελφές της, η Luisa Fernanda Garzon, είπε ότι η οικογένεια δεν ήξερε ακόμα ποιος θα ήθελε να πυροβολήσει τη Maria και γιατί.

Σύμφωνα με αναφορές, η οικογένεια έμαθε για πρώτη φορά την τραγωδία όταν ο αδερφός της Maria τηλεφώνησε στη μαμά τους για να ζητήσει το δελτίο ταυτότητάς της, ώστε να μπορεί να νοσηλευτεί.

Αλλά όταν η οικογένεια έφτασε στο νοσοκομείο, είχε ήδη πεθάνει.

Η Υπηρεσία Εισαγγελέων διεξάγει έρευνα.

Δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη συλλήψεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:04