search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:23
MENU CLOSE

Ολγα Τρέμη: Αστείo τα περί συμμετοχής μου στο Just The 2 Of Us

30.09.2020 14:42
Ολγα Τρέμη: Αστείo τα περί συμμετοχής μου στο Just The 2 Of Us - Media

 

Μόνο ως αστείο θα μπορούσε να ακουστεί ότι η γνωστή δημοσιογράφος Ολγα Τρέμη θα εμφανιζόταν στο ψυχαγωγικό σόου-υπερπαραγωγή Just The 2 Of Us, όπου οι διαγωνιζόμενοι ανά ζευγάρια εμφανίζονται στη σκηνή και τραγουδούν. Κι όμως οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο έκαναν λόγο για συμμετοχή της κ. Τρέμη στο παιχνίδι του Open.

Πού βρίσκεται η αλήθεια; To protothema.gr επικοινώνησε με το περιβάλλον του Νίκου Κοκλώνη, το οποίο επιβεβαίωσε ότι έγινε πρόταση στη γνωστή δημοσιογράφο, όμως η κυρία Τρέμη την απέρριψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δημοσιογράφο φάνηκε αστεία ακόμα… και η σκέψη ότι θα μπορούσε να εμφανιστεί σε σόου τραγουδιού.

Πάντως τις τελευταίες ημέρες είναι πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το σόου και όπως έγινε γνωστό έχει γίνει πρόταση στη Ζωζώ Σαπουντζάκη να κάνει γκεστ εμφάνιση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:23