search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:53
MENU CLOSE

ΕΙΝΑΠ: Γιατροί «αδειάζουν» την Παγώνη – «Στα κανάλια εκφράζει την κυβέρνηση, όχι τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ»

05.10.2020 05:39
Παγώνη: Δέχθηκα πρόταση 14.000 ευρώ το μήνα στη Σαουδική Αραβία - Media

 

Σφοδρή επίθεση κατά της προέδρου της ΕΙΝΑΠ εξαπέλυσαν συνάδελφοί της από το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή στην ΕΙΝΑΠ κατηγορώντας την ότι με όσα λέει στα ΜΜΕ εκφράζει την κυβέρνηση και όχι το ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοικομείων Αθηνών Πειραιώς. 

«Είναι κάτι παραπάνω από ντροπή για το υγειονομικό κίνημα να ακούμε, ξανά και ξανά, την Πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Μ. Παγώνη να αναπαράγει το κυβερνητικό αφήγημα περί «του συνωστισμού στις πλατείες που ευθύνεται για την διασπορά του ιού», περί της «ευθύνης όλων μας», «περί του λαού που δε βάζει μυαλό» στα πάνελ του ΣΚΑΙ και των λοιπών ΜΜΕ», τονίζει σε ανακοίνωσή της το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, παράταξη που στις τελευταίες εκλογές της ΕΙΝΑΠ απέσπατε το 20% των ψηφοφόρων της μεγαλύτερης ένωσης νοσοκομειακών γιατρών της χώρας.

Το ΕΚΑ επισημαίνει δε πως «η Πρόεδρος της μεγαλύτερης Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών της χώρας δεν βρίσκει λέξη να πει για τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης που άνοιξε τα σύνορα χωρίς τεστ στους εισερχόμενους τουρίστες, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στον τουρισμό. Η Μ. Παγώνη δε βρίσκει λέξη να πει για τους εκπαιδευτικούς που υποχρεούνται να κάνουν τεστ πληρώνοντας από την τσέπη τους, ούτε για τις τάξεις των 25 μαθητών, όπου εκεί, κατά το κυβερνητικό αφήγημα, «δεν κολλάει». Δε βρίσκει λέξη να πει για τον καθημερινό συνωστισμό των εργαζόμενων στα ΜΜΜ. Η Μ. Παγώνη δε βρίσκει λέξη να πει για την κατάρρευση της ΠΦΥ, για τους επικουρικούς συναδέλφους που δουλεύουν απλήρωτοι και υπό απόλυση. Δε βρίσκει λέξη να πει για τη δραματική κατάσταση στο Σωτηρία, στο Αττικό, στον Ευαγγελισμό, στο Γ.Κ. Νίκαιας».

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Είναι κάτι παραπάνω από σαφές, ότι η Μ. Παγώνη εκφράζει την κυβέρνηση και τη ΝΔ όταν τοποθετείται δημοσίως και όχι το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, ούτε τους συναδέλφους μας στο ΕΣΥ. Απαιτούμε από τη συνάδελφο να μη συνεχίσει στον ολισθηρό δρόμο του κυβερνητικού συνδικαλισμού και να σεβαστεί τις διαδικασίες των συλλογικών οργάνων. Ως εδώ!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:53