search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:25
MENU CLOSE

Δίκη Τοπαλούδη: Επίθεση δέχθηκε η εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα

05.10.2020 09:42
Δολοφονία Τοπαλούδη: Έρευνα για «ψευδή βεβαίωση» ψυχιάτρου στον 23χρονο Ροδίτη - Media

 

Επίθεση στην οδό Ευελπίδων δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής η εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα, η οποία είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας για την αγόρευσή της στη δίκη Τοπαλούδη, σύμφωνα με το tvxs.gr.

Η ίδια, είχε πει σε οικεία της πρόσωπα, ότι δεχόταν απειλές εδώ και μέρες και είχε ειδοποιήσει τις αρχές.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, γείτονες της εισαγγελέως είδαν έντρομη την Αρ. Δόγκα, χτυπημένη στο κάτω χείλος και με παραμορφωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Σε σημείο, πολύ κοντά στο σπίτι της εισαγγελέως, άνδρες της ομάδας Δίας περικύκλωσαν και συνέλαβαν άνδρα που επέβαινε σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,  η εισαγγελέας μιλούσε έντονα στους αστυνομικούς, λέγοντας: «Δύο μέρες σας καλώ και δεν δώσατε σημασία» και ζήτησε να πάρουν τηλέφωνο τον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Η Αρ. Δόγκα, οδηγήθηκε με συνοδεία αστυνομικού στο σπίτι της, ενώ άγνωστα παραμένουν για την ώρα τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών.

Ως εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη, η  Αρ.Δόγκα με μια φορτισμένη συναισθηματικά αγόρευση είχε ζητήσει να κηρυχθούν ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι, ο 23χρονος Ροδίτης και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του, και απέρριψε όλους τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς που προέβαλλαν και οι δυο στις απολογίες τους, αφήνοντας παράλληλα και αιχμές για προσπάθειες να «κουκουλωθεί» η υπόθεση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:25