search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Η Μελάνια Τραμπ αποκαλεί «πόρνη» τη Στόρμι Ντάνιελς – Στη δημοσιότητα κρυφές συνομιλίες

06.10.2020 07:35
Η Μελάνια Τραμπ αποκαλεί «πόρνη» τη Στόρμι Ντάνιελς  - Στη δημοσιότητα κρυφές συνομιλίες  - Media

 

Μετά το βιβλίο της που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι, όπου η Στέφανι Γουίνστον Βόλκοφ “ξεμπρόστιαζε” την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η πρώην συνεργάτιδά της δίνει στη δημοσιότητα ένα ηχητικό απόσπασμα όπου η Μελάνια ακούγεται να αποκαλεί «πόρνη της βιομηχανίας του πορνό» την πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, η οποία, το 2016, είχε ισχυριστεί ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ.

«Αν το ψάξεις στο Google, ψάξτο και θα δεις ότι η Annie Leibovitz φωτογράφισε την πόρνη της βιομηχανίας του πορνό, θα είναι σ’ ένα από τα τεύχη του Σεπτεμβρίου ή του Οκτωβρίου», ακούγεται να λέει η Μελάνια με τη Βόλκοφ να ρωτά ποια εννοεί όταν λέει “πόρνη της βιομηχανίας του πορνό” για να πάρει την απάντηση της “Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ”: «Τη Στόρμι.

Η Ντάνιελς σε μια παλιά φωτογραφία με τον Ντόναλντ Τραμπ

 

«Δεν το διάβασες; Χθες βγήκε. Για το Vogue. [Η Ντάνιελς] θα είναι στο Vogue. Τη φωτογράφισε η Annie Leibowitz», πρόσθεσε η Μελάνια, που αυτές τις ημέρες αναρρώνει , εχοντας διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό.

Σ’ ένα δεύτερο ηχητικό απόσπασμα της συνομιλίας, μάλιστα, η Μελάνια ακούγεται να λέει ότι ο άνδρας της είναι «ο δημοφιλέστερος Ρεπουμπλικανός Πρόεδρος όλων των εποχών».

«Βγαίνει έξω και βλέπεις τόσο κόσμο. Έχει τεράστια βάση οπαδών. Ξέρεις, όταν ταξιδεύει. Φυσικά – είναι ο δημοφιλέστερος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος όλων των εποχών. Τα ΜΜΕ είναι αριστερά, δεν είναι εκεί, αλλά αν πας στις κεντρικές περιοχές της χώρας όλοι είναι… ακόμη κι όταν εγώ ταξιδεύω και πάω σε διάφορα μέρη, όλοι είναι θαυμάσιοι, έτσι δεν είναι;», αναφέρει.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Λευκού Οίκου στο εν λόγω ηχητικό απόσπασμα. Συγκεκριμένα, η προσωπάρχης της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσαμ εκτόξευσε πυρά κατά της Βόλκοφ για τη διαρροή των ηχητικών ντοκουμέντων, αναφέροντας:

«Η μυστική ηχογράφηση της Πρώτης Κυρίας και η εθελούσια καταπάτηση της συμφωνίας μη αποκάλυψης για να δημοσιεύσει ένα αισχρό βιβλίο συνιστά μια σαφή προσπάθεια να αποκτήσει κύρος. Η συγκυρία είναι ύποπτη, όπως κι αυτή η ατέλειωτη προσπάθεια αυτοοικτιρμού και ναρκισσισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά στο CNN.

Από τη μεριά της, η Βόλκοφ, που υποστήριξε στο βιβλίο της ότι ο Τραμπ ετοιμάζει την Ιβάνκα για να γίνει Πρόεδρος στο Λευκό Οίκο, ισχυρίστηκε ότι ηχογράφησε αυτές τις συνομιλίες με την πρώην φίλη της επειδή η ίδια είχε κατηγορηθεί για «εγκληματική δραστηριότητα», καθώς και ότι δεν σκόπευε να τις δώσει στη δημοσιότητα, αφού τις φύλαγε για την «ασφάλειά» της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:36