search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:33
MENU CLOSE

Στυλίδα: Ψαράδες εντόπισαν πτώμα γυναίκας στη θάλασσα – Τι λένε μάρτυρες για τις τελευταίες ώρες της (Photos)

06.10.2020 07:45
Λαμία: Ανήλικοι μέθυσαν, έκλεψαν αυτοκίνητο και τράκαραν σε κολόνα – Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός (photos/video) - Media

 

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν ψαράδες στο λιμάνι της Στυλίδας στη Φθιώτιδα, όταν είδαν το πτώμα γυναίκας να επιπλέει στο νερό.

Το πρωί της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση του λιμενικού από τη Στυλίδα για την ανάσυρση της γυναίκας που βρέθηκε το πρωί στις Ράχες, κοντά στο λιμανάκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamiareport πρόκειται για αλλοδαπή, πιθανότατα Αλβανίδα ηλικίας 50 ετών περίπου, η οποία δεν ήταν γνωστή στην περιοχή.

Η γυναίκα καθόταν μόνη της, μέχρι πολύ αργά το βράδυ, σε καφετέρια της παραλίας και έπινε.

«Ήταν πολύ στεναχωρημένη και δεν μιλούσε σε κανέναν. Τη ρωτήσαμε αν θέλει κάποια βοήθεια και μας απάντησε αρνητικά,…», είπε κάτοικος της περιοχής στο lamiareport, που την είδε για τελευταία φορά γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Τα πράγματά της τα είχε αφήσει εκεί που καθόταν, στις καρέκλες της καφετέριας, όπως και το κινητό της, το οποίο ήταν κλειστό.

Η γυναίκα είχε πέσει στη θάλασσα με τα ρούχα της.

Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε.

Το ένα σενάριο είναι να έκανε βόλτα στην προβλήτα από το λιμανάκι και ζαλισμένη, όπως ήταν, να έπεσε στη θάλασσα και το δεύτερο σενάριο είναι να έβαλε τέλος η ίδια στη ζωή της.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:32