search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:49
MENU CLOSE

Ρωσία: Αρκούδα σκότωσε τον εκπαιδευτή της – Μπήκε χωρίς λόγο και χωρίς κανόνες ασφαλείας στο κλουβί της (Video/Photos)

08.10.2020 09:43
Ρωσία: Αρκούδα σκότωσε τον εκπαιδευτή της – Μπήκε χωρίς λόγο και χωρίς κανόνες ασφαλείας στο κλουβί της (Video/Photos) - Media

 

Ένας εργαζόμενος-εκπαιδευτής χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από μια καφετιά αρκούδα, αφού μπήκε στο κλουβί της σε ένα κορυφαίο ρωσικό τσίρκο.

Ο Βαλεντιν Μπουλίχ, 28 ετών, κλειδώθηκε μέσα στο κλουβί με το ζώο. Η επτάχρονη αρκούδα έσπασε το τριχωτό της κεφαλής του, ανέφεραν αναφορές της αστυνομίας.

Ο Μπουλίχ υπέστη πολλαπλές σοβαρές πληγές προτού οι συνάδελφοι καταφέρουν να τον τραβήξουν.

«Οι εργαζόμενοι στο τσίρκο προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του θύματος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα», ανέφερε στέλεχος του τσίρκου.

«Σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκε στο Κλινικό Κλινικό Νοσοκομείο Vinogradov, όπου πέθανε από τα τραύματά του».

Οπως αναφέρει η Daily Mail, το τσίρκο δήλωσε ότι ο Μπουλίχ διέπραξε «βαριά παραβίαση των κανόνων ασφαλείας» όταν μπήκε στο κλουβί αρκούδας. Το κίνητρό του να το κάνει βρίσκεται υπό διερεύνηση στο πλαίσιο ποινικής έρευνας για το θάνατό του.

Ένας γείτονας είπε ότι ο Μπουλίχ ήταν εργατικός και αφοσιωμένος στη δουλειά του ως εργαζόμενος στη φροντίδα των ζώων. «Τον γνωρίζουμε μόνο από τη θετική πλευρά – δεν έπινε ούτε καπνίζει, ήρεμος, ήταν ένας ισορροπημένος, ευγενικός νεαρός», είπε ένας γείτονας. Το τσίρκο έχει μια ομάδα τριών ρώσικων αρκούδων. Έχει ληφθεί απόφαση να μην πυροβολήσει κανείς την αρκούδα, αφου εφταιγε ο άνθρωπος για το δυστύχημα, είπε το τσίρκο.

Πρόσφατα, οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων στη Ρωσία εξέφρασαν ανησυχία για μια σειρά περιστατικών που αφορούσαν ζώα τσίρκου. Η Irina Novozhilova, της ομάδας Δικαιωμάτων των Ζώων VITA, δήλωσε: «Δεν θα είναι σωστές οι συνθήκες τσίρκου για τα ζώα για έναν απλό λόγο. Η προπόνηση συμβαδίζει με σκληρότητα…. Τα τσίρκο είναι πάντα σκληρά πέρα ​​από τα όρια. Και τα τσίρκα με ζώα πρέπει να απαγορευτούν».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45